MultiAir wint de internationale Technobest cup 2009

FPT MultiAir

FPT mocht vandaag de eerste prijs in de wacht slepen voor haar jongste technische juweel MultiAir; De Technobest Award 2009.

Dit jaar is de auto van het jaar een onbelangrijke verkiezing. De verdiensten vielen voor FGA namelijk ergens anders te behalen. Een internationale jury van Autobest, bestaande uit 15 onafhankelijke gespecialiseerde journalisten uit 14 verschillende landen, deed de uitspraak dat FGA wereldkampioen downsizing is. Het oordel van Autobest bestaat sinds 2000, en wordt in een brede kring van de automobielwereld, erkent als de op één na belangrijkste jury met een jaarlijkse award voor de auto industriële sector. In januari 2010 zal de prijs door Autobest worden uitgereikt. 

Fiat Powertrain Technologies is een succesvol bedrijfonderdeel van de Fiat Group, dat motoren en transmissies produceert en verkoopt voor de autoindustrie, andere industrie, marine, energie maatschapijen en de spoorwegen. Jaarlijks produceert FPT 2,9 miljoen motoren en 2,4 transmissies en wielophangingen. 20.000 werknemers, 17 vestigingen en 12 onderzoekscentra verdeeld over 10 landen vormen samen een van de meest toonaangevende producenten van krachtbronnen in de wereld.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.