Fiat Punto ‘MyLife’: Chique en toch goedkoop

De Italiaanse markt kan wel een zetje gebruiken en dus zet Fiat zich in om haar modellen nóg aantrekkelijker aan te bieden voor een zeer redelijk bedrag.

Eerder de deden we al melding van de Bravo ‘Chromo Edition’ en nu komt daar vanaf vandaag de Punto MyLife bij op basis van de Punto Evo. De MyLife is een extra stijlvolle verschijning waarvan je haast niet durft te geloven dat deze op de thuismarkt al vanaf €9900,- (tweedeurs 1.2) over de toonbank mag. We zijn inmiddels gewend geraakt aan de Evo en vinden de B segment Fiat nu nog mooier dankzij deze nieuwe details. Zo is al het donkere kunststof aan de buitenzijde vervangen door een pianolak-look. Van bumper en A-B-C stijlen tot aan de stootstrips op de portieren. Het dashboard heeft een wat sportievere upgrade gekregen en de frisse nieuwe bekleding. De Punto MyLife verschijnt in Italië standaard met Start&Stop systeem en is leverbaar met 1.2 69 pk, 1.4 77 pk (handbak en Dualogic) en 1.3 MultiJet 75 pk. De trendy make-over is ook verkrijgbaar als LPG en Natural Power variant.

De Punto MyLife is een zeer complete betaalbare auto met 6 airbags, ABS, EDB, ESP, Hill Holder en CD en MP3 speler met Blue&Me-Tom Tom. Verder is de radio bedienbaar via het stuur en zijn de stoel en het stuur van de bestuurder in hoogte en diepte verstelbaar. De duurste variant is een vijfdeurs voor €10.700,-.

[nggallery id=493]

Een gedachte over “Fiat Punto ‘MyLife’: Chique en toch goedkoop

  • 4 november 2010 om 09:43
    Permalink

    maar geen airco… in italia…

    verder een leuke aanbieding, ik zou zelf in het b-segment best voor de punto evo kunnen kiezen

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.