The making of en een teaser van de Alfa Romeo 4C

4C making of

Vrijwel alle liefhebbers wachten met smart op de nieuwe Alfa Romeo 4C. Het model staat samen met de herintroductie in de VS voor 2012 op de planning. Ook zou er een Spider versie van de 4C komen die al op de komende Motorshow van Frankfurt getoond zou worden. Het conceptmodel van de gesloten versie werd op de Motorshow van Genève onthuld. Helaas konden we de 4C concept om onbekende reden niet op de Nederlandse RAI bewonderen.

Op de onderstaande video is te zien hoe dit indrukwekkende concept voor de Motorshow van Genève is voltooid. Het model wordt versneld afgespeeld door een team van het Centro Stile geassembleerd. Ook is er een korte teaser van de Alfa Romeo 4C gelanceerd die eveneens hieronder te bekijken is.

httpvh://www.youtube.com/watch?v=3F4Ba3uLpmQ

httpvh://www.youtube.com/watch?v=B3Trb3Ya3jw

9 gedachten over “The making of en een teaser van de Alfa Romeo 4C

  • 21 april 2011 om 07:36
    Permalink

    Mooi!

    Alleen spijtig dat er nog zo weinig bekend is over deze auto. Hij stond namelijk op mijn verlanglijstje (als vervanging van de GT), maar niemand kan juiste specificaties geven, kan zeggen wanneer hij juist komt en hoeveel hij gaat kosten. De laatste prijs die mij werd verteld was 62.000 euro, al een pak hoger dan de 40 à 45 die werd vooropgesteld…

    Beantwoorden
  • 21 april 2011 om 10:37
    Permalink

    Zou een mens van 1.90 m nog comfortabel erin kunnen zitten want als je die persdames op de beurs van Geneve er naast zag staan waren het precies reuzinnen ofwel was de wagen zo klein. Een prijs boven de 50.000 euro in Belgie is zowieso te duur en zal dan niet goed verkocht worden. Een Lotus Elise heb je al vanaf 45.000 euro dus jezelf uit de markt prijzen is geen goed idee, wel hoop ik dat de motor extra atractief gemaakt wordt voor de 4c, moet liggen brullen in je nek.

    Beantwoorden
  • 21 april 2011 om 21:48
    Permalink

    @JV:

    Leek mij ook een 8C. Maar waarom dan een doek erover….? GTA’tje??
    Wel grappig, dat doek op de hoek. erop eraf erop eraf erop eraf…

    45 of 50 maakt niet zoveel uit. Alfa weet altijd wel veel spektakel om een nieuw model te creeren. Vaak ook onbedoeld, zie de vele uitgestelde introducties. Of is uitstel ook Marketing, begeerte veroorzaken?

    Beantwoorden
  • 22 april 2011 om 10:59
    Permalink

    Volgens mij is het geen 8C, die heeft een rechtere achterkant met een duidelijke spoiler-achtige rand en geen kofferdeksel. Bij deze lijkt links van het achterlicht een rand van een kofferdeksel zichtbaar.
    Het is ook geen tweede 4C, het achterlicht klopt niet en ook de vorm van het achterspatbord niet.

    Wat het wel is … misschien een toekomstig sedan model ??

    Beantwoorden
  • 25 april 2011 om 12:09
    Permalink

    Mooi… hopelijk snel meer nieuws over de inhoud en details!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.