Lancia houdt showroom heel weekend open voor de Ypsilon Silver

Ypsilon Silver

Net als bij ons in Nederland is er wat de Lancia Ypsilon betreft nu volop aandacht voor de instapper met de naam Silver. In Italië blijven alle dealers het komende weekend zelfs open en gaat er opnieuw een reclamecampagne van start voor de nummer drie op de ranglijst voor best verkochte auto’s van het land. De vraag is groot dis er zullen een hoop order geschreven kunnen worden. Bij ons is de Silver er vanaf 12.900 euro en in Italië betaal je minimaal een kleine 11.000 euro. Climate-control en Start&Stop is altijd standaard, evenals ABS, EBD elektrisch bedienbare ramen en in delen neerklapbare achterbank. In Nederland is de 1.3 MultiJet II diesel met 95 pk helaas niet verkrijgbaar (wel de TwinAir, 1.2 Fire Evo II en de Bifuel op LPG), maar we hebben wel de unieke Black&Red uitvoering met Pack iLook en Pack iLike optiepakketten.

Ypsilon Silver spot
De nieuwe reclamecampagne gaat verder in de stijl waarmee Lancia in Frankfurt het merk als geheel opnieuw presenteerde op de melodie van Carillion door Ennio Marrichone (productie: Armando Testa). Moraal van dit spotje is dat elegantie vaak in de kleinste dingen kan zitten. Dit is in lijn met de gedachte dat iedereen kan beschikken over verfijnde luxe en comfort. Precies datgene waar we Lancia eigenlijk al jaren om bewonderen. Het merk staat altijd voor klasse en stijl zonder ooit snobistisch te worden.
httpvh://youtu.be/KGEnT-ttC-k

4 gedachten over “Lancia houdt showroom heel weekend open voor de Ypsilon Silver

  • 18 november 2011 om 22:17
    Permalink

    Haha, klopt! Ik kreeg net een sms van de Italiaanse dealer (Ren Car Verbania) waar we een paar jaar geleden de 500 hebben gekocht:

    Lancia Ypsilon 5 porte solo a Novembre a 10950 euro con Climna e S&S inclusi nel prezzo. Scoprila sabato 19 e domenica 20 da Ren Car.

    Behoorlijk prijsverschilletje trouwens…

    Beantwoorden
  • 19 november 2011 om 10:45
    Permalink

    Wat een geweldig wagentje, staat hoog, zoniet op 1 voor mijn volgende wagen!
    Stijlvolle commercial ook, maar niet zo innemend als de abarth-commercial, die is een schot in de roos!

    Beantwoorden
  • 19 november 2011 om 13:25
    Permalink

    Clima is niet standaard op de Silver al zou dat in warmere landen anders kunnen zijn.

    Beantwoorden
  • 27 november 2011 om 11:41
    Permalink

    Jammer dat er zo weinig dealers zijn, de dichtsbijzijnde voor mij zit meer dan 50km weg…………..

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.