Lancia Flavia Cabrio straks vanaf 42.900 euro

Lancia Flavia Cabrio

De Lancia Flavia Cabrio is er dus klaar voor en inmiddels hebben we een Nederlandse vanaf prijs van 42.900 euro in de mailbox ontvangen. De Flavia Cabrio is een comfortabele niche cabriolet, die qua filosofie goed past bij het oude stijlvolle merk uit Turijn. In Italië valt er eind deze markt al een marktdebuut te vieren en in juni zullen we binnen onze landsgrenzen hetzelfde mee gaan maken, al kun je ‘m uiteraard nu al bestellen.

De Flavia Cabrio is een vierzitter van 4,9 meter lang, 1,4 meter hoog en 1,8 meter breed. De grille in combinatie met de koplampen, vormen wat ons betreft het meest geslaagde gedeelte van deze nieuwkomer, die samen met de Ypsilon, Musa, Delta, Thema en Voyager, Lancia ineens aan het juiste volume helpt, op weg naar nieuw modellen in de toekomst. De achterzijde is vooral de te herkennen aan de met LED-verlichting uitgeruste units, verbonden aan een chromen strip. De Lancia Flavia Cabrio zal standaard uitgerust zijn met een rijk en verfijnd pakket. Je kunt wat de buitenkant betreft kiezen uit zes kleuren: Deep Cherry, Bright White, Tungsten Grey, Black, Bright Silver en Blackberry Blue. Het interieur is zoveel mogelijk Lancia geworden en is er in de uitrusting Black of Black/Pearl met standaard bekleding in leer. De elektrische soft-top is van zwart linnen en wordt in een beperkt aantal seconden weggeklapt. De bagageruimte heeft max. 377 liter inhoud en na opening van de kap is dit 198 liter. De Flavia Cabrio is standaard voorzien van automatische airconditioning, elektrisch bedienbare ramen vóór, ongelijk 60/40 deelbare neerklapbare achterbank, IsoFix, elektrisch verstel- en verwarmbare voorstoelen, lederen stuurwiel met audiobediening, lederen versnellingspookknop, 18-inch velgen, radionavigatiesysteem met de mogelijkheid tot het afspelen van dvd’s en mp3’s, 20 GB harde schijf en elektrisch verstel- en inklapbare buitenspiegels. Onder de motorkap vind je een 175 pk sterke 2,4-liter viercilinder benzinemotor, die is gekoppeld aan een 6-traps automatische transmissie.

Lancia Flavia Cabrio debuut

3 gedachten over “Lancia Flavia Cabrio straks vanaf 42.900 euro

  • 12 maart 2012 om 17:51
    Permalink

    Iets onder een A5 Cabrio, of het genoeg is? Misschien dat het fully loaded mensen over de streep trekt.

    Beantwoorden
  • 12 maart 2012 om 19:40
    Permalink

    Audi A 5 Cabrio heb je weleens gereden met een Audi moet je eens doen, mijn conclusie saaaaaaaaaaaaaaaaaiiiiiiiii. Autoblad Evo heeft een RS5 als duur tester niemand rijd ermee vinden er gewoon niks aan. Toen moest ik gelijk aan Lapo denken wat hij zij!!

    Ciao Squadra

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.