Lancia Thema car configurator nu online

Thema carconfigurator

De Lancia Thema is nu helemaal online, dankzij de toevoeging van een configurator en een prijs- en optielijst. Lancia opent deze dagen de deuren van alle dealers in Italië. Tijdens zo’n eerste open huis vandaag en morgen worden meestal de meeste auto’s verkocht. Bij succes wordt meestal besloten om het een weekend later opnieuw te doen. De Thema koop je altijd met 6 cilinders, als diesel of als benzine in de uitvoeringen Gold, Platinum en Executive. In Italië begint de prijslijst bij 41.400 euro en bij ons is dat 52.500 euro. Probeer hier de configurator.

5 gedachten over “Lancia Thema car configurator nu online

  • 5 november 2011 om 12:11
    Permalink

    Wel eigenaardig dat bepaalde uitrustingen exclusief verbonden zijn aan een motor. Zo is bruin leder enkel verkrijgbaar met de 240pk diesel… Ook de executive uitrusting is enkel combineerbaar met die motor. Raar… ❓

    Beantwoorden
  • 5 november 2011 om 12:47
    Permalink

    Er is er minimaal één hier in Nederland. Gisterochtend kwam ik een autotransporter tegen op de A4 met een bronskleurige Thema tussen de Fiats…Het wachten is op de eerste tests.

    Beantwoorden
  • 27 november 2011 om 20:11
    Permalink

    Kansloze missie. Er zullen ongetwijfeld aantallen worden afgenomen. Dat zijn blauwkenteken-/ex-Chrysler rijders, en hooguit een verdwaalde Thesisman (Dus een tweedehands Thesis, maar wel met 100% Lancia-DNA).
    Zo zal de Voyager een ondermaats marktaandeel gaan behalen. Veel te duur ! en beperkt (oude)motoren aanbod. Lancia had en heeft nog steeds een matige marktpositie, dat zal door de samensmelting met Chrysler niet veel veranderen, laat onverlet dat het plan van CEO Marchionne wel degelijk hout snijdt, en op fronten(USA) zijn vruchten zal afwerpen.
    Terzijde, wat mij behoorlijk steekt is, de Grill verandering van de Delta-neus. Noem het maar verChrysleren, of wel de kapitale fout de karakteristieke Delta-neus met zijn prachtige VERTICALE balijnen in prullenbak de gooien. Om die reden hoef ik de Delta niet meer, dus wordt het toch de Giulietta.

    Beantwoorden
  • 27 november 2011 om 21:03
    Permalink

    je kunt altijd een gril met verticale stijlen in een nieuwe laten zetten, ik denk zonder meerprijs.
    ja achterpassagiers zullen de extra ruimte zeer wel waarderen

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.