Fiat 500L voorzien van goede ‘Beats by Dr. Dre’

De nieuwe Fiat 500L is dermate hip, dat het ook is voorzien van de juiste geluidsinstallatie met de officiële goedkeuring van Beats by Dr. Dre uit Los Angeles. Voor wie niet helemaal in die ‘scene’ zitten of de jaren ’90 de goede oude tijd is, leggen we gewoon nog even uit wat dat is; Sinds een tijdje zijn koptelefoons van formaat niet meer een trend uit de verre jaren ’80 van de vorige eeuw, maar is het weer volop een echte Wannahave. De oude rapper Dr. Dre heeft daar op het moment zelfs een goudmijntje aan, omdat audiofielen graag de meest opvallende -een prijzige- koptelefoon van zijn eigen label bezitten. Ook voetbalsterren als Mario Balotelli helpen mee aan dit succes.

Chrysler heeft inmiddels op de 300 (zie filmpje onder) al een optionele geluidsinstallatie met de persoonlijke handtekening van dhr. Dre, wat met name in bepaalde kringen in de VS een hele goede indruk achterlaat. De 500L is ook van alle markten thuis –aangezien het zelfs Italiaanse koffie zet– en is eventueel voorzien van een hi-fi installatie met 7-speakers bestaande uit 2 mid-woofer boxen van Ø 165 mm in de onderin de voorste portieren, 2 tweeters van Ø 38 mm bovenin de voorste portieren, 2 full-range boxen van Ø 165 mm  in de achterste portieren en een subwoofer van Ø 165 mm in ‘reflex box’ (DSP versterker met 8 kanalen). De 500L is met deze geluidsinstallatie dus al klaar voor de States dankzij een Amerikaanse sound.

httpvh://youtu.be/ERYuK3WTWeM

4 gedachten over “Fiat 500L voorzien van goede ‘Beats by Dr. Dre’

  • 12 juli 2012 om 21:21
    Permalink

    jaa…

    Zo op dit plaatje ziet die 500L er nog “smerig” vet uit!
    Maareuh “De nieuwe Fiat 500L is dermate hip…” is wel erg wishfull thinking.
    Ik heb er nog niemand over gehoord dat ie hip is, met uitzondering van de marketingmensen van fiat.
    Laten we eerst maar eens afwachten hoe het publiek er op reageerd

    Beantwoorden
  • 12 juli 2012 om 22:01
    Permalink

    Ik denk niet dat echte audiofielen een koptelefoon van Beats by Dr. Dre hoofdtelefoon willen bezitten. Dan is er vaak binnen dezelfde prijsklasse wel ‘audiofieler’ spul te vinden.

    Beantwoorden
  • 15 juli 2012 om 10:06
    Permalink

    zal mooi zijn als die 500 op die foto, ook zo te krijgen is. hopelijk komt er ook nog een krachtigere motor.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.