Fiat 500L met zwaardere krachtbron gespot

Nabij Mirafiori in Turijn is deze lage met geheel meegespoten bumpers uitgeruste, Fiat 500L gespot met wel heel lichte bijna symbolische camouflage. Het doet ons erg denken aan de rode 165 pk variant die we vorige week op Balocco zagen. Quattroruote heeft het over een Amerikaanse versie, maar er is vrij weinig wat daar op wijst (bv geen bumpers met zijreflectoren). Het kan dus heel goed om een topmodel gaan voor de Europese markt, die binnenkort misschien al debuteert. Een 1.4 MultiAir met 165 pk zal dan de krachtbron zijn, en wordt ook voor Amerika de belangrijkste binnenkomer, aangezien daar geen lichte tweecilinder turbo zal worden verkocht. Daar zal overigens ook de 2.4 viercilinder in de 500(X)L worden geïnstalleerd. Dat dit om een motorische aanpassing gaat, zie je ook aan de brede platte uitlaat.

5 gedachten over “Fiat 500L met zwaardere krachtbron gespot

  • 27 oktober 2012 om 13:24
    Permalink

    Ok. Maar ik kan het nergens aan zien. Geen wielkast reflectoren (die zijn verplicht daar) en de nummerplaathouder lijkt gewoon een Europese breedte te hebben.

    Beantwoorden
  • 27 oktober 2012 om 15:01
    Permalink

    De reflectoren kunnen ook in de zijkant van de voorlichten en achterlichten zitten?!

    Beantwoorden
  • 28 oktober 2012 om 23:37
    Permalink

    Waarom camouflage als je een andere motorvariant test? Behalve om het signaal af te geven dat een model verder ontwikkeld wordt, dient dit geen enkel doel.

    Beantwoorden
  • 29 oktober 2012 om 04:18
    Permalink

    Fabrikanten doen het doorlopend enkel om een signaal af te geven.Dat zie je ook aan dit plakwerkje en die van de rode 165 pk. Ik denk dat een strook tape over de zijkant van de auto niet bepaald iets moet verhullen 🙄 Het gaat volgens mij primair om de krachtbron wat we hier zien.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.