Komt Maserati ook met een kleine SUV?

Maserati SUV

Maserati’s modellenoffensief, kon nog wel eens verder gaan dan wij allemaal durven te vermoeden. Uit een nog onbekende hoek, maar via de Amerikaanse site Carbuzz.com, komt het geluid dat er na wordt gedacht over een model onder de Levante. Ja je leest het goed, een SUV/Crossover op de ondergrond van de Alfa Romeo Giulietta. Een dergelijk model heeft men overigens ook al in gedachte voor Alfa Romeo, die zich hooguit prijstechnisch zal onderscheiden van de drietand en qua motorengamma. De Maserati zou dan de tegenhanger worden van de aanstaande Porsche Macan.

Een kleinere SUV zou het vooral ook op de Chinese markt erg goed kunnen doen. Als Alfa Romeo inderdaad ook een langverwachte compacte SUV krijgt en de firma ook nog met een Jeep van dit formaat komt, kunnen we spreken van een waar offensief. Wie weet, zal FGA volgende week hier meer uitsluitsel over kunnen geven tijdens de toelichting van het nieuwe productieplan. Mirafiori komt wat ons betreft in aanmerking voor de productie, want daar zullen ook Alfa Romeo’s geproduceerd gaan worden.

2 gedachten over “Komt Maserati ook met een kleine SUV?

  • 15 december 2012 om 09:29
    Permalink

    Neeeeeeee!! Ik wil een kleine compacte coupĆ© als tegenhanger van de Jaguar F, geen nieuwe tractor die Maserati onwaardig is. Afschuwelijk gewoon…

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.