Fiat ontkent crisis met gelimiteerde 500 Rock Millionaire

rock millionaire

Fiat Nederland presenteert speciaal voor de lokale markt een extra chique versie van de 500 en 500C in de vorm van de gelimiteerde Rock Milllionaire editie. Wellicht een leuke optie voor het koninklijke paar om na de kroning eens mee te gaan flaneren. Overigens feliciteert Fiat (aanstaande) koning Willem Alexander deze dagen sowieso middels de eeuwig charmante 500 (zie video). De beperkt leverbare 500 Rock Millionair met TwinAir 85 pk motor is er vanaf 17.195 euro en de 500C Rock Millionaire vanaf 19.995 euro. Het kleurenpalet van dit model met unieke badge, bestaat uit Techhouse Grey, Groove Metal Gray, Funk White en Crossover Black.

500 rock millionaire

De standaarduitrusting bestaat verder uit 16-inch lichtmetalen velgen, lederen bekleding, automatische airconditioning, Bi-Xenonverlichting inclusief koplampsproeiers en mistlampen, parkeersensoren, ESP met Hillholder functie en een automatisch dimmende binnenspiegel. Deze auto is tot 2014 vrijgesteld van wegenbelasting en valt zakelijk gezien binnen het lage bijtellingstarief van 14%.

httpvh://youtu.be/XBvHnG-uzpg

3 gedachten over “Fiat ontkent crisis met gelimiteerde 500 Rock Millionaire

  • 18 april 2013 om 16:10
    Permalink

    Kun je beter meteen een Abarth 500C kopen om Rutte te behagen. En om jezelf te behagen maak je er een Fuori Serie of een Edizione Maserati van. 😉
    Dat is pas lekker knallen.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.