Lancia live in Genève 2014

Lancia geneve2014

Weinig nieuws van Lancia uit Genève zoals gezegd, maar de Ypsilon Collezione 2014 is wel tot in de kleinste details van stijlvolle verfijning voorzien en neemt daarmee een eigen plaats in op de salon. Ondanks dat overheerst vooral de bittere constatering dat het merk in een paar jaar tijd opsteeg richting het ambitieuze voornemen om ‘La nuova Lancia’ te worden -voorzien van een zeer compleet gamma- om vervolgens net zo snel in een vrije val tot een 1-model label te gereduceerd te worden. De hoop op een goed vervolg zit samen met de plannen van eigenaar FCA dus voorlopig diep weggestopt in de in de spreekwoordelijke ijskast.

[nggallery id=1032]

4 gedachten over “Lancia live in Genève 2014

  • 4 maart 2014 om 22:27
    Permalink

    In Genève is pijnlijk zichtbaar wat menigeen niet wilde zien. Overigens wordt Lancia charmant klein. Blijft een lekker ding, die Y 😉

    Beantwoorden
  • 4 maart 2014 om 23:33
    Permalink

    Dit zal ongetwijfeld het laatste jaar zijn dat Lancia te bezoeken is op de autosalon van Genève, dus daar zal ik nog even bij stilstaan als ik er donderdag ben…

    Beantwoorden
  • 5 maart 2014 om 07:57
    Permalink

    Ik vrees ook dat dit het einde is. Ironisch genoeg is Lancia nu gereduceerd dat wat Autobianchi ooit was.

    Zonde, want in de samenwerking met chrysler had iets moois kunnen groeien. De nieuwe 200 met een echt Lanciafront had beter geweest voor de Europese markt dan de grote Voyager en Thema.

    Beantwoorden
  • 5 maart 2014 om 08:15
    Permalink

    Leuk, zo’n Ypsilon met make-up, maar je kunt in redelijkheid toch niet op een beurs aankomen met model dat al jaren op de markt is, met een paar franjes erop? Niet echt bepaald zinvolle besteding van middelen. De bezoekers die nog langskomen zullen vooral de vraag hebben wanneer men definitief stopt.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.