Fiat Punto voortaan met mooi nieuw infotainmentsysteem

punto infotainment

De reeds klassieke Fiat Punto gaat voorlopig nog gewoon mee. Dat blijkt uit het feit dat men ook voor dit model uit Melfi de moeite heeft genomen, om er voortaan een boordcomputer in te bouwen met 5″ touchscreen, zoals we die ook kennen uit andere modellen. Geen gedoe met zware inplugbare navigatiesystemen bovenop het dashboard meer dus, maar gewoon een gemakkelijk scherm. Precies zoals we dat kennen van andere Fiat’s.

Daarachter de boordcomputer met TOMTOM GO LIVE software. Daaraan gekoppeld onder andere ook Twitter, Tripadvisor en Expedia. Het systeem zal overigens binnenkort ook debuteren op de facelift van de Fiat 500 en de Lancia Ypsilon. De productie van de Punto draait momenteel gewoon op volle sterkte. Fiat kan de Punto namelijk steeds goedkoper aanbieden en de markt in Italië trekt al een paar maanden aan.

6 gedachten over “Fiat Punto voortaan met mooi nieuw infotainmentsysteem

  • 20 mei 2015 om 21:17
    Permalink

    Mooi nieuws! Een kleine update voor nog steeds prachtig model. Nog een paar nieuwe gadgets en hij kan er weer een paar jaar tegenaan, tot er een echte opvolger is.

    Beantwoorden
  • 21 mei 2015 om 08:42
    Permalink

    Ongelooflijk dat de 500 nog steeds geen upgrade heeft gekregen zoals deze. De audio / nav is niet meer van deze tijd en Cruise Control is nog steeds niet leverbaar. Ook de stoelen en knalharde hoofdsteunen kunnen wel iets nieuws gebruiken. Kleine ingrepen, groot plezier.

    Beantwoorden
  • 1 juni 2015 om 16:24
    Permalink

    @ Marco
    Zie Autozeitung met foto 500 met geïntegreerd navigatiesysteem.
    In diverse bladen uitgebreide impressies nieuwe Alfa Gulia. Het gastvoorstelling, er is weer autonieuws uit Italië ?

    Beantwoorden
  • 3 juni 2015 om 22:09
    Permalink

    Dashboard zeker geslaagd . Nog wat meer vermogen uit 13 multijet En ik zou hem zo weer bestellen . Misschien een idee voor FCA Nederland voor laatste uitvoering voor dat hij niet meer geleverd word

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.