Amerika zet Italiaans autointerieur in de top 10

Het uitgebreide Amerikaanse platform voor consumenten in de automobielsector WardsAuto, heeft in de top 10 voor beste interieurs de Alfa Romeo Giulia en de Maserati Levante met stip genoteerd dit jaar. Net als in de wereldwijde pers (op AutoWeek na) zijn de beide topmodellen uit Italië gewaardeerd voor hun kwaliteit van afwerking. De top 10 voor beste auto-interieurs van WardsAuto bestaat al 7 jaar. De ‘senior content director’ van het magazine, Drew Winter, geeft aan dat er zeven nieuwkomers zijn. Conclusie; steeds meer merken weten hoe het moet. De hoge segment modellen van FCA zijn beoordeeld op afwerking, comfort, techniek en de wijze waarop de bestuurder centraal staat. In totaal zijn 31 auto’s onder de loep gehouden door de jury. In de VS is de waardering voor een goed interieur de laatste jaren flink toegenomen, wat uiteraard ook met de populariteit van veel Duitse auto’s te maken heeft.

11 gedachten over “Amerika zet Italiaans autointerieur in de top 10

  • 20 april 2017 om 10:48
    Permalink

    Deze 2 modellen vergeleken met Audi en BMW in Geneve en wat bleek ze doen er echt niet voor onder Auto Week is gek roepen maar wat. Audi gebruikt ook hard kunstof aan de onderkant van het dashboard maar daar hoor je niemand over.

    Vind het altijd mooi dat een tester dan roept dat het een prachtig interieur is met hier en daar wat kleine af werking foutjes maar wat dat dan is vertellen ze er nooit bij. De Giulia dash komt bij Faurecia vandaan dit bedrijf maakt ook het dashboard voor andere Mercedes Jaguar en Audi. Heel veel autotesters doen helemaal hun huiswerk niet en roepen maar wat!

    Ook dat Alfa’s rammels hebben en kraken nou mijn 166 heeft na 13 jaar nog niks en is nog steeds heel erg mooi zeker het Momo leer blijft heel mooi.

    Ciao

    Squadra

    Beantwoorden
  • 20 april 2017 om 12:26
    Permalink

    Je zou eens moeten komen kijken bij mijn 156 van 11 jaar .
    In nieuwstaat.
    Geen rammels nada .puur genieten elke dag weer.
    Alfa, s zijn gewoon goed en nu gaan ze maar wat anders zoeken .zeker bij autoweek

    Beantwoorden
  • 20 april 2017 om 13:03
    Permalink

    @Squadra, heb even een stukje van dit artikel en jouw commentaar over Faurecia geleend en op Autoweek bij de update van de Maserati Ghibli gezet.

    Ik heb eens van Berlijn naar Wroclow Polen gereden over een 70km lang wasbord, mijn MiTo is nog net zo strak als voorheen, weg zal nu inmiddels we verbeterd zijn ze waren toen met de linkerzijde bezig en in het gezellige België zijn de wegen eigenlijk slechter, jammer.

    Beantwoorden
  • 20 april 2017 om 14:28
    Permalink

    Rene1964

    Ik ben daar nooit zo van als iemand zo maar dingen op andere sites gaat zetten zonder dat die persoon daar zelf weet van heeft? Als ik iets bij Autoweek op hun site had willen zetten kan ik dat zelf ook prima!

    Ciao

    Squadra

    Beantwoorden
  • 20 april 2017 om 14:32
    Permalink

    Rene1964

    ik zie nu hoe je het gedaan hebt zoals het nu is heb ik daar geen moeite mee Forza Alfa Romeo.

    Ciao

    Squadra

    Beantwoorden
  • 24 april 2017 om 00:51
    Permalink

    Dirk044 schrijft:

    Ik ben het helemaal met Squadra eens dat ze bij Autoweek maar wat roepen.
    Ook in mijn 166 FL uit 2004 heb ik nog nooit één rammeltje of kraak gehoord.

    Beantwoorden
  • 24 april 2017 om 11:19
    Permalink

    Nou, ik geloof niet dat ze het verzinnen bij Autoweek, maar die vooringenomenheid stoort mij ook. Altijd maar weer op zoek naar die vooroordelen, waarom toch? Altijd wordt het interieur vergeleken met een Audi, maar op punten waarop andere auto’s beter scoren dan een Audi worden die niet als vergelijking opgehaald. Dat een A4 qua rijden niet kan tippen aan een Giulia daar hoor je ze niet over. Audi’s en VW’s worden altijd als benchmark neergezet, ook al zijn ze dat maar op een paar gebieden (waarvan, inderdaad, interieurafwerking er één is).

    Beantwoorden
  • 24 april 2017 om 19:47
    Permalink

    het duitse youtube kanaal Autogefuhl heeft er een reportage aan gewijd. Was al vanaf dag 1 bekend waar Alfa haar dash liet maken. stond zelfs in het persbericht. Maar men moet wat te zeiken hebben.de Italianen moeten gewoon verder gaan wat ze aan het doen zijn ,alleen nog meer passie in het vast draaien van de componenten laten zien. Ze laten nog steekjes vallen!!!!

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.