500K Fiat 500X

Bij ons zie je ‘m te weinig, maar in Italië is de 500X al jaren een groot succes. De aantrekkelijke en degelijke Crossover uit het C-segment is daarom al meer dan een half miljoen keer in Melfi van de band gerold. Nummer 500.000 was een “120°” jubileum editie in twee tonen genaamd Tuxedo.

Onder de kap ligt een nieuwe 150 pk 1.3 Firefly met fijne DCT automaat met dubbele droge koppeling. Dat de Fiat 500X een kwalitatief hoogwaardig product is, heeft onder andere met de wijze van produceren te maken in de 25 jaar oude fabriek te Melfi (WCM). Maar ook dankzij uitvoerige tests zoals FCA die onder verschillende omstandigheden op diverse plekken in de wereld toepast. In ‘FCA What’s Behind’ (een aantal korte films over de ontwikkeling van modellen) zien we de 500X de meest verhitte omstandigheden trotseren in Zuid-Afrika en Namibië.

Een gedachte over “500K Fiat 500X

  • 24 mei 2019 om 08:51
    Permalink

    Altijd weer erg goede marketing van FCA, om als internationaal opererend bedrijf Italiaanse voice overs in hun fimpjes te gebruiken. Dat verstaat immers iedereen. Toch?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.