Interieur elektrische Fiat 500 beter in beeld

De site van het maandblad Quattroruote toont ons een een kiekje van het interieur van de nieuwe Fiat 500, dat tijdens een test in de sneeuw is gemaakt. We zien nu wat beter hoe het een en ander is vormgegeven. Een groot beeldscherm gaat geheel volgens de laatste mode ten koste van de elegantie. Er past precies een A4-tje op… Uiteraard gaat het qua systeem om het nieuwe Uconnect 5 dat op dit model zal debuteren. Minder retro zijn ook de hoogwaardig ogende elementen in de middenconsole. Het stuur met twee spaken oogt licht en strak.

De nieuwe 500 staat nog meer op zichzelf, dankzij de aanwezigheid van het 500-logo op het stuur en de voorzijde van de auto. Gelukkig wordt 500 geen merk apart. Ook de grote kapitalen ‘FIAT’ zijn volop zichtbaar op de nieuwe 500, zoals te zien is op de print van de redelijk chique bekleding. We denken dat ‘FIAT’ straks ook de lezen valt op de achterzijde van de auto. FCA neemt dus afscheid van de (kwetsbare!) rode ronde logo’s uit 2007. De elektrische auto heeft uiteraard geen pook maar vier knoppen om van stand te veranderen. Ook het starten gaat middels een ronde knop naast het stuur. Op de tunnel van de middenconsole is een grote draaiknop aanwezig voor de bediening van het infotainmentsysteem.

Een gedachte over “Interieur elektrische Fiat 500 beter in beeld

  • 1 februari 2020 om 13:13
    Permalink

    Fijn dat deze er komt. Zeker in steden als Parijs kan dit een verkooptopper worden. Mits het uiterlijk even aantrekkelijk blijft.
    Kan me niet voorstellen dat het beeldscherm er in de definitieve versie zo uit gaat zien. Groot is een ding, maar deze ziet er wel erg opgeplakt uit. Hoop dat dat mooier wordt geïntegreerd.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.