Eind dit jaar ligt er een concreet plan

Sergio Cravero

Cravero doet een aanloopje.

Volgense de CEO van ons nobele merk zal er namelijk eind 2009 een concreet plan liggen voor totale terugkeer naar de VS. Doel: een defintieve terugkeer. Tijdens de presentatie van de Multiair verteld Cravero dat er momenteel hard gewerkt wordt aan het plan. Mogelijkheden en strategieën tot een radicale Amerikaanse uitbreiding worden volop tegen het licht gehouden. Eind dit jaar ligt er een programma inclusief nieuw aangekondigde modellen. MultiAir is niet geheel toevallig een van de belangrijkste kaarten die Alfa Romeo in kan zetten, om een degelijke plek aan de andere zijde van de plas in te kunnen nemen.

Cravero bevestigd ook dat er in Genève volgend jaar een opvolger voor de 147 grpesenteerd zal worden: De Milano. “De Milano? Ja, de Milano.” Ok. De Milano dus.

Een gedachte over “Eind dit jaar ligt er een concreet plan

  • 5 oktober 2009 om 19:13
    Permalink

    En hopelijk brengen ze eindelijk in Amerika ook een verzwaarde en grotere versie van de Kamal uit, groter dan de huidige schets dus. Deze zou zeker groter moeten zijn dan de huidige bmw X5 of porsche cayenne om potten de breken op amerikaanse bodem! 😀

    Een suv om van te gaan lopen maw. 😉

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.