Home » FCA , Fiat Powertrain

Vruchtbare toekomst gloort voor Termoli dankzij kleine hybride

1 december 2018 21:40 7 reacties

Hybride 1.0 en 1.3 Firefly motoren zullen van de band rollen in Termoli, terwijl de dieselmotoren niet direct uit de productie zullen gaan. Dat is geen slecht nieuws voor de fabriek in de zuidelijke regio Molise. In industriegebied Rivolta del Re heeft men lange tijd gedacht dat de belangrijke rol die de fabriek ooit speelde definitief tot iets van het verleden zou behoren. De huidige plannen zullen echter zelfs voor nieuwe banen zorgen in de fabriek zelf en de omringende toeleveringsindustrie.

Mike Manley heeft de werknemers per brief laten weten dat de fabriek waarin ze werken een belangrijke innovatieve rol zal spelen binnen heel FCA. De groep zal gaande weg steeds meer hybride modellen in verschillende soorten en maten ontwikkelen en Termoli mag het spits afbijten. De fabriek heeft reeds het predicaat van zilveren WCM productielocatie en zal volgens Manley ook blijven werken aan een doorontwikkeling op dit kwalitatieve gebied, aangezien Termoli weer een vooraanstaande fabriek zal zijn zoals in het verleden reeds het geval was.

Lokale vakbondsafgevaardigden juichen de brief van de CEO toe, maar willen bij dit goede nieuws ook stilstaan bij al die werknemers die de afgelopen jaren noodgedwongen thuis zijn komen te zitten en hoe de gehele regio heeft gezucht onder de afname van de productie in deze belangrijke levensader. Vandaag kwamen afgevaardigden en de lokale politiek bijeen in het stadhuis van Termoli om deze belangrijke ontwikkeling te bespreken.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

7 reacties »

 • henk schrijft:

  Dit zijn echt hele mooie berichten. Top.

 • Hilbert schrijft:

  Ja alleen Jeep maar geen Lancia

 • henk schrijft:

  Toch mooi om te lezen (als je het Italiaans kent) een eindelijk weer trotse vakbond over Termoli.

  http://moliseweb.it/info.php?id=18441

 • Hoekree schrijft:

  Alfa Romeo Giulia: begin 2019 zou de nieuwe 1.3 180 pk turbo op de lijst moeten verschijnen

 • Dutchbird schrijft:

  Ik hoop echt dat je gelijk krijgt Hoekree. Het is hard nodig.

 • Hoekree schrijft:

  lancering van deze nieuwe versie van de Alfa Romeo Giulia zou tegen het einde van het eerste kwartaal van 2019 kunnen plaatsvinden. Deze variant zal speciaal voor Europa zijn ontworpen en daarom kan een debuut in maart op de beurs worden verwacht. Geneva car 2019 , het toonaangevende beursevenement van het jaar voor de Europese markt. De verkoopfase zou al kunnen beginnen tegen het einde van de maand maart.

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie´┐Żn

FCA , Fiat Powertrain

Lees meer over

,

Volg ons

Advertenties