Alfa Romeo Giulia dit weekend centraal bij Italiaanse dealers

giulia porte aperte

Morgen en overmorgen zal de Alfa Romeo Giulia het hele weekend mensen naar lokale dealers in Italië lokken. Het vormt het begin van een erg belangrijke introductie dat al vooraf werd gegaan, door een enorme stroom van aandacht van nationale en international pers. Heel het schiereiland, maar ook de rest van Europa (en wellicht de wereld), is niet ontgaan dat de Giulia een uitermate belangrijk keerpunt vormt voor FCA en Alfa Romeo in het bijzonder. De Giulia voegt intussen de daad bij het woord, door tijdens de eerste reviews een onuitwisbare indruk bij menig journalist achter te laten. Technisch, esthetisch en qua rijbeleving vertelt de Giulia een uniek verhaal. Precies zoals Alfa’s uit het verleden.

giulia dealer

De Giulia staat als Giulia, Super, Business, Business Sport en Quadrifoglio bij de Italiaanse dealer. De twee zakelijke versies zijn (als 150 en 180 pk diesel) erg belangrijk voor de zakelijke markt en dienen klanten bij de concurrent weg te halen.  De Italiaanse klant kiest ongeveer sinds eind jaren ’90 vooral voor het Duitse alternatief in het hogere segment en de Giulia zal de eerste zijn die dat tij serieus dient te keren. Deze belangrijke taak op eigen bodem valt niet uit te vlakken, ook al vormt de nieuwe Italiaanse D-segment sedan de komende tijd vooral buiten Europa een strategisch product voor FCA. Alfa Romeo zal tijdens de lancering twee extra rijk uitgeruste Launch Editions aanbieden. Eentje over de meer sportieve boeg en de ander meer gericht op luxe en comfort.

9 gedachten over “Alfa Romeo Giulia dit weekend centraal bij Italiaanse dealers

  • 28 mei 2016 om 07:11
    Permalink

    Vandaag naar een sneak preview! Erg benieuwd, want ik zie dat in ieder geval Athlon de Giulia voor nette lease prijzen aanbiedt.

    Beantwoorden
  • 28 mei 2016 om 08:57
    Permalink

    Ben vorige week al bij Zeeuw in Zwijndrecht wezen kijken bij een witte Giulia, wat een prachtige auto! En heb de 180pk Business al besteld 🙂 🙂 🙂

    Beantwoorden
  • 28 mei 2016 om 13:08
    Permalink

    Mijn hartje word blij als ik lees dat mensen gaan voor een nieuwe alfa romeo , ik kan hem helaas nog niet betalen , maar mischien ovwr een jaar wel .

    Beantwoorden
  • 30 mei 2016 om 09:25
    Permalink

    De sneak preview was van Giva bij het Louwman museum. Ook daar een witte diesel. Ziet er zeer goed uit, viel zeker niet tegen. Opvalt is de fijne zit positie, je zit er echt in. Dit komt mede door de hoge console waardoor je lekker met je arm op de steun het pookje kan bedienen. Ik heb geprobeerd de carrosserie naden en bekleding naden te betrappen op onregelmatigheden zoals vaak door de diverse azijnpissers aangegeven, maar ik zag alleen maar een perfect afgewerkte auto. Mooi ook hoe he navscherm in het dashboard verwerkt is. Voor de lease moet ik nog 2 jaartjes wachten, maar dan staat ie bovenaan het lijstje. Zeker nu de meeste leasemaatschappijen al gunstige lease tarieven laten zien (gelijk aan 3 serie).

    Beantwoorden
  • 30 mei 2016 om 18:25
    Permalink

    marco pas ,dat is fijn om te horen dat hij er zo goed uit ziet .

    Beantwoorden
  • 30 mei 2016 om 21:33
    Permalink

    nuvola
    ik heb het ook gelezen en veel rijders met duitse wagens

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.