Autosalon Genève onzeker door Corona virus

De autosalon in Genève zal volgende week sowieso niet verlopen zoals het doorgaans verloopt. Door het Corona virus denkt de organisatie aan het stopzetten van de opening voor groot publiek, waar altijd duizenden mensen op afkomen. In Genève zijn ook de eerste patiënten in behandeling (9), waarvan eentje afkomstig is uit Genève. Vandaag kwam het bestuur van de salon bijeen om de moeilijke situatie te bespreken, maar er is nog geen officiële verklaring naar buiten gebracht.

Mogelijk zullen de persintroducties gewoon door kunnen gaan. In Zwitserland zijn evenementen met meer dan duizend bezoekers minstens tot 15 maart verboden. De Zwitserse overheid noemt het een voorzorgsmaatregel om zo min mogelijk risico te lopen op een verdere uitbraak. Daarom zal de autosalon van 2020 dus waarschijnlijk beperkt blijven tot drie persdagen.

FCA zal de nieuwe elektrische 500 dus mogelijk gewoon kunnen presenteren begin volgende week. Overigens heeft FCA momenteel door de uitbraak op Italiaanse bodem, nog geen grote maatregelen hoeven treffen. Alle fabrieken kunnen blijven draaien voorlopig.

5 gedachten over “Autosalon Genève onzeker door Corona virus

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.