Ferrari werkt aan open Roma met stoffen kapje

Extra sexy met stoffen kapje.

Voor wie de Ferrari Portofino met stalen klapdak een tikkie te ordinair is, is er binnenkort een oogstrelend open alternatief. Het lijkt erop dat Ferrari momenteel hard aan het werk is om een Roma ‘Spider’ in haar uitgebreide gamma te krijgen. De prachtige Roma leent zich prima om met klassieke stoffen kap uit te worden gerust en wat moet dat mooi klinken met zo’n 612 pk V8 biturbo. Ferrari durft sinds deze GT ook weer chique te zijn en eert in onze ogen daarmee het verleden waarin de mooiste creaties tot stand werden gebracht. De dagen van de 400 SuperAmerica Scaglietti Spider komen zo weer een beetje terug. Ferrari biedt een alternatief in stijl. Het lijkt ons dan ook sterk dat een open Roma als deze de Portofino M eventueel moet vervangen.

Varryx

Dankzij de oplettendheid en het presentatietalent van Youtuber Varryx krijgen we een goed beeld van het geheel. De tests lijken in een vergevorderd stadium te verkeren dus de presentatie zal schatten wij binnen een jaar vanaf dit schrijven wel plaats te gaan vinden.

Een gedachte over “Ferrari werkt aan open Roma met stoffen kapje

  • 31 juli 2022 om 15:10
    Permalink

    Ferrari toont aan het neusje van de zalm te kunnen blijven leveren in haar segment. Een Roma is prachtig, ook deze cabrio, en de 296 is bijna ‘goedkoop’ als je kijkt naar vormgeving en geleverde techniek. Meer heb je echt niet nodig… Nu nog de draai naar zero-emissie (en zero-noise) succesvol weten te maken en Ferrari kan minstens 50 jaar door.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.