Lancia staat in de etalage tijdens Milano Design Week

In de sfeer van de Salone del mobile.

We zijn er een aantal keer geweest de Milano Design Week in het voorjaar. Het is een sfeer van absolute stijl en verfijnde producten van hoge kwaliteit. Milaan is op dit gebied even het centrum van de wereld. Italië kent talloze bedrijven waar dankzij jarenlange ervaring de mooiste innovatieve ontwerpen worden gerealiseerd. Merken uit andere landen sluiten daar graag bij aan op een van de grootste interieurdesign beurzen ter wereld.

Lancia als logische partner van Cassina.

De link met de in Italië rijke traditie van carrosserieontwerpen, werd al jaren steeds minder gemaakt. De Italiaanse auto staat niet automatisch in hetzelfde rijtje als de meubels van topkwaliteit. Tot vandaag. Lancia sluit voortaan aan en gebruikt de samenwerking met Cassina bij de ontwikkeling van de nieuwe Ypsilon als springplank. Tijdens de Milano Design Week 2024 staat de Lancia Ypsilon letterlijk in de etalage bij Cassina. Om precies te zijn in de showroom BREDAQUARANTA aan de via Fatebenefratelli nummer 10.

2 gedachten over “Lancia staat in de etalage tijdens Milano Design Week

 • 12 april 2024 om 18:38
  Permalink

  Dit is meer dan slimme marketing van Lancia. Hopelijk weet Lancia meer gerenommeerde merken aan zich te binden. Tot wederzijdse winst. Het is de aanzet van de Rinascita van het historische merk.

  Beantwoorden
 • 12 april 2024 om 23:16
  Permalink

  Ik heb in totaal acht keer een meubel van Poliform gekocht, waar ik er nog vijf van heb. Voor de niet-kenners, Poliform is (of was) altijd de absolute top qua Italiaanse meubels. Je had ook Cassina, die maakten ook meubels. Ook mooi, een prijsklasse lager, maar niet zo mooi als Poliform. Maar ben benieuwd naar het Cassina interieur van de Ypsylon in het echt. Zo te zien op de foto’s is het fraai en zoals gebruikelijk weer superieur aan de interieurs van de concurrentie.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.