Home » Abarth , Alfa Romeo , Fiat , Lancia , Overige

Magneti Marelli Checkstar telt nu 45 garages in Nederland

8 juli 2018 14:01 ��n reactie

Per 1 juli 2018 heeft Magneti Marelli Checkstar twee gerenommeerde garagebedrijven aangesloten. Daarmee bestaat het Checkstar netwerk nu uit 45 garagebedrijven verdeeld over héél Nederland.

Één van de bedrijven die onder de vlag van Magneti Marelli verder zal gaan is Autobedrijf Teger BV uit Ruurlo (Gelderland). Een voormalig Fiat dealer die naast het verkopen van nieuwe auto’s en occasions onderhoud en reparaties uitvoert aan alle merken. U vindt Autobedrijf Teger BV aan de Stationsstraat 18 te Ruurlo.

Ook Garage Dolfsma zal verder gaan onder vlag van Magneti Marelli Checkstar. Garage Dolfsma is gevestigd in Ruinerwold (Drenthe), een universeel garagebedrijf waar u onder andere terecht kunt voor APK, onderhoud en reparaties. Garage Dolfsma richt zich voornamelijk op de verkoop van jonge occasions met een voorliefde voor Alfa Romeo. U vindt Garage Dolfsma aan de Dijkhuizen 95 te Ruinerwold.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

1 reactie »

  • Orso schrijft:

    Ik heb zeer goede ervaringen met Fiaitalia in Wijchen. Zeer gemotiveerd, kundig en een echte liefhebber vsn Italiaanse auto’s. We delen het verdriet over het verdwijnen van Lancia.

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Abarth , Alfa Romeo , Fiat , Lancia , Overige

Lees meer over

Volg ons

Advertenties