Productiestart Alfa Romeo Giulia nu zelfs iets eerder

giulia productie

De seriematige productie van de Alfa Romeo Giulia start in Cassino op 14 maart. Dat is officieel aangezien Marchionne het zelf heeft gezegd in een meeting met het personeel van de productielocatie in de provincie Frosinone. Maart stond sowieso al op de agenda zoals je ook op AutoEdizione hebt kunnen lezen, en het schijnt dat in de agenda van FCA oorspronkelijk twee weken later zou worden gestart. Omdat uitstel (hoe weinig ook) bij Alfa Romeo op het internet altijd veel aandacht krijgt, leek het ons gepast om dit ook maar eens duidelijk te vermelden.

Dat er wat vertraging is geweest is allang toegegeven, maar volgens FCA ook niet ongewoon gezien de omvang van deze klus. Mensen dichtbij het vuur spreken ook vaak over het tijdrovende proces om de afspraken met toeleveranciers volledig op orde te krijgen, zeker gezien het belang van dit project. Overigens zullen vanaf 23 februari circa 30 auto’s per dag bij wijze van proef geproduceerd worden.

6 gedachten over “Productiestart Alfa Romeo Giulia nu zelfs iets eerder

  • 17 februari 2016 om 20:07
    Permalink

    Volgens een Alfa dealer in het zuiden staat de eerste week van juni de Giulia in de showroom!!

    Beantwoorden
  • 17 februari 2016 om 21:51
    Permalink

    Ik ben toch wel erg benieuwd naar gewichten van de niet QV’s en prijzen. Volgens mij zijn de echte cijfers van de QV er ook nog niet. Alleen dat lijstje uit de VS maar hoop sterk dat dat een VS versie is net als de 4C die daar zwaarder is.

    Hoe hij er uit ziet weten we al lang de niet QV’s ook gewoon wat gaten afplakken en iets mindere spoilers. Maarja ik hoef pas over 4 jaar weer voor onderhoud naar de dealer en omdat ze tegenwoordig allemaal uitgestorven zijn moet ik er eerst een wereld reis voor maken om er bij 1 te geraken :(. Dus word het op z’n vroegst met de alfa dag maar die is dit jaar weer een eind rijden in Assen als ik al ga i.v.m. vakantie kon het er dit jaar wel eens niet van komen voor het eerst in jaren.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.