Marchionne blij met seizoensstart Ferrari in F1

De knappe overwinning van Vettel, was voor Sergio Marchionne reden genoeg om in de pen te klimmen voor een officiële felicitatie aan de Duitse coureur van Scuderia Ferrari. De GP van Bahrein zal nog lang nazingen op Maranello, waar het zelfvertrouwen tot een nieuw hoogtepunt is gestegen. De winst in Australië was al mooi meegenomen maar nu blijkt Ferrari ook nog eens in staat om de hete adem van Mercedes te kunnen weerstaan. Vettel gaf niet toe aan Bottas. Het uithoudingsvermogen van Vettel tijdens deze moeilijke race, wordt door de CEO dan ook volop geprezen in de brief.

Marchionne had echter ook aandacht voor de gewonde monteur Francesco Cigarini, die aangereden werd door Kimi Räikkönen tijdens de tweede pitstop. Over de prestaties van de Finse coureur is de CEO in donkere trui duidelijk minder enthousiast. Cigarini maakt het overigens naar omstandigheden goed en dankt iedereen voor alle steunbetuigingen. Marchionne wijst intussen heel het team op de kracht van de tegenstanders, wat er voor zal zorgen dat er nog een lange weg te gaan is dit seizoen.

8 gedachten over “Marchionne blij met seizoensstart Ferrari in F1

  • 10 april 2018 om 17:17
    Permalink

    Raikonen ging nog niet eens kijken bij de monteur toen hij de box in liep.
    Schandalig !

    Beantwoorden
  • 11 april 2018 om 07:53
    Permalink

    @ Henk
    Veel mensen op social media dachten er toch net zo over als ik. Zeker toen hij gelijk daarna een flesje water keihard in de hoek van de box gooide.

    Beantwoorden
  • 12 april 2018 om 10:56
    Permalink

    @Yamashita
    Snap je, maar een sportman die zo hard bezig is en zo uit de wedstrijd gaat die heeft even tijd nodig. Kijk maar naar Hamilton, als iets niet helemaal goed gaat wordt hij chagrijnig en als het fout gaat is hij de meest chagrijnige man op het circuit.

    Beantwoorden
  • 13 april 2018 om 01:29
    Permalink

    Is Toro Rosso niet Italians genoeg om een vermelding te krijgen op deze website?

    Beantwoorden
  • 15 april 2018 om 10:02
    Permalink

    Nou net China Grandprix gezien. Ging nergens meer over Verstappen moet op de kermis gaan werken kan hij de hele dag met botsauto’s spelen. Maar ook de hele grandprix voelt kunstmatig aan! Kimi heeft bij Ferrari zo langzaam niks meer te zoeken er moet een coureur komen die Vettel echt onder druk kan zetten dan wordt Vettel ook beter!
    Maar kunstmatige strategie heeft vandaag gewonnen volgens mij was het opdracht om weer een beetje spanning in de race te brengen. Ik begrijp Marchionne wat hij bedoelt met wat er momenteel mis is met de F1 de overname na Bernie. Het voelt nep en een gemaakte show er moet echt wat gaan veranderen.

    Ciao

    Squadra

    Beantwoorden
  • 15 april 2018 om 13:41
    Permalink

    Als je de internationale reacties in de media leest… heeft Verstappen enkel nog fans in eigen land.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.