Home » Alfa Romeo

Alfa Romeo 4C video

1 maart 2011 16:56 17 reacties

Dankzij een van onze oplettende lezer zien wie hier ook de eerste bewegende beelden van de 4C. Het is maar een display die ronddraait, maar goed, je krijgt er al wat meer een ‘real life’ indruk van. Wij hebben zaterdag een afspraak bij deze stand, dus controleer ook volgende week onze site op extra informatie.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

17 reacties »

 • forsel schrijft:

  ik vind het model een beetje buitenaards aandoen. werkelijk prachtig vind ik he tniet… de koplampen moeten meer op de voorkant, ipv onder de voorruit, achterlichten vind ik dan weer wel prachtig. de neus vind ik een beetje… bol. niet erg schitterend. ook ik prefereer hier de lijnen van oa een 156.

 • Bart Jan schrijft:

  @forsel:

  Camara standpunt is wat laag, daardoor redelijk vertekend beeld. Neemt niet weg dat ook ik eraan moest wennen. Naarmate de dag vorderde ben ik een groot fan geworden van deze auto. Er zitten wel spannende details in. En ik denk dat je ‘m, zoals bij wel meer Alfa’s, eerst in het echt moet zien voor een definitief oordeel.

 • TBsport schrijft:

  Wat een feest!
  Vraag me alleen af waar de kentekenplaat aan de voorzijde moet komen…

 • Len Lanson schrijft:

  Vind de fabrieksfoto’s ronduit teleurstellend, maar zo op video is hij echt heel bijzonder, ik ben onder de indruk.
  Snap niet waarom ze bij alfa 3 van die slechte foto’s publiceren, op de beursfoto’s is hij zoveel mooier

 • Saya schrijft:

  Mooie wagen echt! maar waar blijven de Abarth foto’s ?

 • Lorenzo schrijft:

  Ik vind het moeilijk om onder woorden te brengen maar gegeven het feit dat dit het imaga van alfa moet opkrikken en toegankelijk zijn voor de serieuze liefhebber ga ik proberen samen te vatten in 3 drie woorden : Kunst Op Wielen.

 • hape schrijft:

  Dit is helemaal af. Nu nog een redelijk betaalbaar exemplaar in serieproductie gooien en we hebben een topper.

 • squadra schrijft:

  Dat doen Italianen heel goed, Desing houd namelijk heel lang stand, vorige model Audi A4 is nu echt heel oud zach er van de week eentje rijden. In het begin moet je altijd wennen het design moet rijpen net zoals een goede Italiaanse wijn.

  Deze auto gaat het echt wel doen voor Alfa Romeo alleen wat gaat hij kosten?

  Ciao

  Squadra

 • Milleke schrijft:

  Ja voor de prijs ben ik ook een beetje bang, hopelijk moeten ze van de uiteindelijke concept niet teveel toegevingen doen om het betaalbaar te houden denk dan maar aan een gewoon plaatstalen koetswerk of een gewoon simpel interieur, dat zou veel charme wegnemen van het productie model.

 • johnny schrijft:

  € 45.000 en omdat we massaal tegen de km heffing zijn komt daar nog een beetje belasting bij .

 • Milleke schrijft:

  Helaba ik woon in Belgie hé, hier hebben we daar NOG allemaal geen last van, in Nederland zijn de auto’s zowieso duurder. Wat zou hij dan in Belgie gaan kosten hoop op een vanaf prijs van 40.000 euro incl. een complete uitrusting als hij tegen de 50.000 euro zou gaan kosten is het niet meer betaalbaar te noemen.

 • andré schrijft:

  Wat een prachtige bak. Ik vind alles gewoon mooi. Ik vind het wel grappig om commentaren te lezen dat de lampen zus en de neus weer zo hadden gemoeten. Alsof wij nuchtere Hollanders verfijnd Italiaans design zouden kunnen verbeteren. Jarenlange studies maken dit model en dan heb je mensen die vanaf een foto/video commentaar leveren. Echt niet te geloven, maarrr… over smaak valt niet te twisten en ieder mag zijn mening geven. Ik hoop dat de 4C niet te betaalbaar wordt. Hoe vaker ik hem zie, hoe minder speciaal hij wordt. En mijn vrouw en ik blijven met heel veel plezier rondrijden in onze zwarte Spider met camelkleurig leer uit 1998: je ziet ze niet veel en daardoor krijgen we heel veel positieve reacties. Dat maakt het zo leuk.

 • Saya schrijft:

  Vergeet niet dat dit maar een prototype is, kan nog van alles aan veranderd worden. Dat een model met enthousiasme word ontvangen op de autoshows zegt ook helemaal niets (Lancia coupe) en kan ook zomaar zonder bruikbare uitleg ook gecancelled/uitgesteld worden.
  Ik hoop echt dat ze daadwerkelijk deze 4c gaan produceren en de prijs ondanks de dure vezels ook betaalbaar kunnen houden.
  verder kijkend ben ik nu benieuwd of er ook een 6C komt met een echte ouderwetse Alfa V6. de nieuwe spider?

 • Saya schrijft:

  Edit en een 2C voor mensen de de MG midget of Suzuki cappuccino
  wel leuke auto’s vonden. uiteraard met een twinair.

 • JV schrijft:

  Ik kom net van de beurs,
  daar heb ik de info gekregen dat hij voor oktober 2012 zal zijn en dat de Spider 4C op de beurs van Frankfurt in september 2012 zal gepresenteerd worden.
  Over de 4C vertelde hij ook dat de prijs rond d 50.000euro zal zijn en dat de motor 250pk zal hebben. Hij kon me alleen niet vertellen hoe ze aan dat vermogen uit de 1750tbi komen.

 • Tammo schrijft:

  Dit model is gewoon in vele opzichten super voor Alfa,

  -- Design
  -- Licht
  -- middenmotor
  -- super uitstraling, net als de 8c maar dan in een iets beter segment.

  De laatste uit gebrachte GTA’s waren normale uitvoeringen met een dik blok en dito remmen.

  Zolang de productie versie van de 4c onder het gewicht van bijvoorbeeld een Mito blijft, wordt het een geweldig sturende bak.

  i-like!

 • Hans75 schrijft:

  250pk uit dat blok is makkelijk te halen… de QV heeft toch ook al 235pk?.. met een turbo is het puur een kwestie van turbodruk opschroeven… in een auto als de 4C hoeft je je om de keerzijde (levensduur, soeplesse, emissie etc.) niet al te druk te maken..

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Alfa Romeo

Lees meer over

, , , , ,

Volg ons

Advertenties