Home » Alfa Romeo

Alfa Romeo presenteert Nero Edizione pakket

2 april 2018 22:07 14 reacties

Nero Edizione heet het pakket die je Alfa Giulia of Stelvio een tikje meer imponerend maakt. In New York is het pakket gepresenteerd met zwarte badges, spiegelkappen, velgen, raamlijsten en andere details zoals de scudetto-vormige spijl in de grille en donkere uitlaten. Ook zit er een donker lijntje om de koplampen en zijn de achterlichten donkerder. Het pakket Nero Edizione is te krijgen op de 2.0 Turbo versies met 280 pk en gaat in de VS in première. De zwarte afwerking heet wat de lak betreft Dark Miron. De velgen op de Giulia zijn 19 inch en op de Stelvio 20 inch. Klanten kunnen verder kiezen uit zwarte, gele of rode Brembo-remblokken.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

14 reacties »

 • Raf schrijft:

  Misschien eerst eens werk maken van een “Krukas Upgrade pakket”.
  Mijn Giulia heb ik afgehaald op 28/09/2016, was een van de eerste bestellers.

  Daar het een firmawagen betreft, en ik een veelrijder ben, heeft de wagen nu reeds bijna 170 000 km.
  Alles verliep prima tot een 4 tal weken geleden, opeens een hevig schuddend blok en geluiden die enkel een Russische Tank bij een koudstart zou mogen maken…

  Verdict, uitgelopen krukas, en blok finaal overleden.
  Wagen is perfect onderhouden, zowel technisch als opties, en je moet weten dat ik met de vorige 159 maar liefst 450 000 km probleemloos afgelegd heb.

  Aan de rijstijl en onderhoud zal het dus niet liggen.
  Nu staat de wagen al een maand in de garage, daar het 2 weken geduurd heeft om eindelijk van Alfa Romeo groenlicht te krijgen voor garantie nieuwe motor…

  Dan is er momenteel geen nieuwe motor voorradig??, waardoor alles heel erg land duurt.

  Volgens mij is er intern in het blok een probleem met de smering, daar dit soort problemen niet mogen voorkomen. Bovendien word nu in de nieuwe blokken een ander soort olie gebruikt, wat ook een oorzaak zou kunnen zijn.

  Ik hoop dat ik de enige ben, en dat alles spoedig opgelost zal worden, anders hebben ze bij Alfa echt een probleem…

 • dmantione schrijft:

  Heb je een benzine of een diesel? De benzinemotoren zijn nieuw, de dieselmotoren zijn de oude vertrouwde Multijets die al vele jaren ingezet worden.

 • Raf schrijft:

  De 2.2 180 Pk diesel. Niet getuned of mee gerommeld, gewoon origineel en steeds perfect onderhouden. Ik dacht net dat het fonkelnieuwe diesels waren, volledig in aluminium.

 • Lancia4Ever schrijft:

  @Raf: Buitengewoon vervelend. Ik denk dat het een zeldzaam geval is (die elke fabrikant kan overkomen) waar je helaas het slachtoffer van bent geworden. Een goede afhandeling van FCA is nu cruciaal. Je bent een trouwe Alfa-rijder wat ik in dit trieste geval extra sneu vind.

 • Hoekree schrijft:

  Ja zoiets kan altijd gebeuren toch ?
  Bij mijn 156 is ook bij 40000 km een nieuw blok geplaatst

 • BM schrijft:

  ja, hopelijk werkt FCA dit goed af, ik hoop op goede klantvriendelijkheid……

 • mareblu schrijft:

  Heel vervelend, en natuurlijk mag zoiets niet gebeuren na zo’n korte tijd en “slechts” 170.000km. Maar soms gebeurt het toch, bij ieder merk. Gelukkig wordt de motor onder garantie vervangen, er zijn merken die dit niet zomaar doen, weten we van bv de klachten van VW rijders. Dat de importeur zo’n blok niet op voorraad heeft is alleen maar goed nieuws: kennelijk is dat niet nodig, en is jouw probleem een incident.

 • henk schrijft:

  @mareblu

  Verstandige woorden, want zo is het.

 • henk schrijft:

  Ondertussen ziet de achterkant van de Stelvio er een stuk beter uit. Ik haat dat zilverkleurige plastic dat aluminium zou moeten voorstellen..

 • Hoekree schrijft:

  Ook positief nieuws uit amerika

  . Een buitengewoon positieve noot komt van Alfa Romeo, die in maart in totaal 2.576 verkochte eenheden in de VS heeft geregistreerd

 • The Dutchbird schrijft:

  @Hoekree
  Wat een geweldig nieuws en wat een prestatie! 2576 registraties in de US voor Alfa Romeo! Daarmee is de toekomst van Alfa zeker gesteld. Denk ook dat de fabrieken nu over uren moeten maken met dit succes…
  Of heb ik nu toch een iets te roze bril op?

 • Hoekree schrijft:

  Alfa romeo sluit de maand maart af met in totaal 5.372 verkochte eenheden in Italië. Dit zijn zeer goede gegevens die, uitgedrukt als percentage van de groei, zich vertalen in + 17% in vergelijking met maart vorig jaar, toen het totale aantal verkochte eenheden 4.590 bedroeg. Dankzij dit resultaat bereikte Alfa in maart een marktaandeel van 2,51%.

 • Hoekree schrijft:

  @ The dutch.

  Kennelijk ben jij niet op de hoogte van verkopen van alfa romeo
  2576 is een heel mooi getal
  Nog geen 2 jaar geleden was het 30 stuks per maand.
  Dit is de beste maand van alfa romeo ooit in amerika .

 • niccolo schrijft:

  Als je bedenkt dat het merk in de VS lang afwezig is geweest, dan zijn het inderdaad more cijfers. Kunnen ze bij Ford toch weer hun hoef af nemen!

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Alfa Romeo

Lees meer over

,

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Advertenties