Blauwdruk plaatwerk toont glimp Alfa Romeo Stelvio

p949

De Alfa Romeo Stelvio zal niet lang op zich laten wachten. Geruchten beweren dat we ‘m al in Parijs zullen zien en dat de productie een maand naar voren is geschoven, te weten december 2016. Een verkoopdebuut moet dan logischer wijs ergens tijdens het eerste kwartaal van 2017 plaatsvinden. Voor Alfa Romeo is het erg belangrijk om het momentum van een comeback via de Giulia goed vast te houden. De D-segment SUV Stelvio op hetzelfde sportieve platform als de Giulia, is bij uitstek de auto die voor een stevige extra impuls kan zorgen.

Het plaatwerk van de Stelvio ging afgelopen week rond op de sociale media. Althans, een schematische weergave ervan, dat via het beeldscherm door een werknemer met een mobiel is vastgelegd. Het is goed te zien dat de lijn flink overeen zal komen met de Giulia. De sterk aflopende C-stijl lijkt bewust nog even voor ons verborgen te zijn gehouden, maar wie de achterkant een beetje goed kan lezen, ziet dat dit te vergelijken zal zijn met die van de BMW X4/6. Dat laatste is uiteraard geen toeval.

4 gedachten over “Blauwdruk plaatwerk toont glimp Alfa Romeo Stelvio

 • 6 juni 2016 om 08:07
  Permalink

  Als die gaat lijken op de BMW X4 en X6 dan mogen ze die houden. Die BMW is ongeveer het lelijkste wat momenteel te koop is op de markt…

  BeantwoordenReport user
 • 6 juni 2016 om 17:16
  Permalink

  Weinig verrassingen, zo lijkt het. Een opgehoogde versie van de Giulia.

  Beantwoorden
 • 6 juni 2016 om 19:34
  Permalink

  Tijdens de presentatie van de Giulia bij Zeeuw werd enigzins blurred een foto van een rode Stelvio getoond. De auto lijkt daarmee, op wellicht finetuning na, af. Op de getoonde foto was de overeenkomst met de Giulia onmiskenbaar.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.