De Alfa Romeo Stelvio live vanuit Los Angeles!

stelvio-la5

Zie hier over de presentatie van de Alfa Romeo Stelvio, live in Los Angeles Motor Show 2016, gehouden door Reid Bigland. Kijk mee naar de belangrijkste presentatie van Alfa Romeo voor de komende jaren. Het vindt niet voor niets plaats op Amerikaanse bodem, want juist op deze markt zoekt Alfa Romeo naar succes op het hoogste podium. Die van luxe auto’s boordevol hoogwaardige techniek. Alfa Romeo dit niet als alle andere merken die zichzelf tot de hoogste categorie scharen. Het merk uit Milaan doet dit namelijk door prestaties uit het rijke verleden nieuw leven in te blazen. Daarom heeft deze SUV ook een naam waarin een statement schuilgaat; Stelvio staat voor Italiaanse wegen die enkel met optimale rij-eigenschappen met veel voldoening te berijden zij. Alfa Romeo biedt die voldoening sinds jaar en dag en zal dat ook garanderen┬ámet deze SUV. De Stelvio heeft die eigenschappen, die de gemiddelde SUV niet heeft… Ook als deze is gebouwd door een gerenommeerd merk dat al jaren op deze markt actief is.

bigland-alfa2

De Stelvio kan dit met succes bewijzen verwachten we, aangezien het DNA dezelfde is als die van de in alles overtuigende Giulia. Daarom zal ook de Stelvio een legendarisch klaverblaadje mogen dragen en mogen we kennismaken met de sterkste variant met krachtige 2.9 V6, de Quadrifoglio.

4 gedachten over “De Alfa Romeo Stelvio live vanuit Los Angeles!

  • 17 november 2016 om 01:13
    Permalink

    Waar op Autoweek.nl nog gediscussieerd wordt of je de Stelvio wel mag vergelijken met een X3 en Q5, omdat die premium zijn en Alfa niet, en of het niet meer een Mazda CX5 concurrent is, zien we hier de mooiste, lichtste en snelste SUV ooit. Beter dan de onvolprezen Porsche Macan! Dat belooft helaas hoge prijzen, maar dit is dan ook van een heel ander niveau dan wat Alfa de laatste 20 jaar gemaakt heeft.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.