Home » FCA

FCA start tweede serie ‘What’s behind’

13 maart 2020 14:05 4 reacties

FCA oogstte blijkbaar succes met de eerste serie van ‘What’s behind’ en daarom nodigt de groep ons opnieuw uit voor een kijkje in de keuken. Het tweede seizoen zal alleen maar interessanter zijn, want FCA wil ook meer vertellen over de ontwikkeling van de auto van de toekomst. Uiteraard moet je hierbij denken aan de verregaande elektrificatie van FCA’s productportfolio.

De eerste serie van ‘What’s behind’ ging nog vooral over de algemene aspecten rond de ontwikkeling van de auto’s. Deze nieuwe serie belicht juist de transformatie naar een nieuw soort auto’s en ook de daarbij behorende veranderende werkwijze. FCA’s toekomstige product, wordt vandaag al voor een deel op een andere manier tot ontwikkeling gebracht dankzij de toepassing van nieuwe technieken. Uiteraard blijven de ontwikkelingsfases zoals we die al hebben gezien ook bestaan. FCA’s betrouwbare producten, danken hun succes immers aan deze beproefde werkwijze, die in de loop der jaren is ontwikkeld.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

4 reacties »

  • Hilbert schrijft:

    FCA moet eens meer investeren in Italiaanse auto merken

  • CCHans schrijft:

    Gelukkig redelijk wat Alfa en Fiat in de promo. Wel belangrijk om niet alleen modellen te laten zien maar ze ook te produceren en op de markt te zetten. Daarbij helaas niks dat lijkt op een potentiële Delta of Thema.

  • Hilbert schrijft:

    Het zou ook vertrouwen geven om Lancia weer terug te geven aan Europa

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

FCA

Volg ons

Advertenties