Ferrari presenteer 16 maart een nieuw model

Roma Spider?

Ferrari heeft haar klantenkring gisteren van een korte teaser voorzien. In een aankondiging zegt Maranello dat er sportwagen gekenmerkt door ‘zorgeloze elegantie’ (careless elegance), wordt gepresenteerd op donderdag 16 maart. Open auto’s worden vaak met dit soort meditatieve teksten gepresenteerd. Als teaser zien we een bekend stuur met licht dat van boven komt. Dat kan een hint zijn naar de onlangs gespotte open Roma. We kijken erg uit naar deze twee variant op de prachtige GT van Ferrari. Een ronduit chique Ferrari als deze,  zien we tegenwoordig niet vaak meer. De auto lijkt een stoffen kap te krijgen als we het plaatje hieronder nog eens bekijken. Hoewel niet officieel denken we dus vrijwel zeker dat we volgende week de onthulling van de Roma Spider zullen zien.

Een gedachte over “Ferrari presenteer 16 maart een nieuw model

  • 13 maart 2023 om 07:09
    Permalink

    Beetje boel off topic, maar ik wil nog ff zeggen dat ik hoop dat Ferrari zich nog eens met Alfa bemoeit. Gewoon een concept, bij voorkeur op basis van de Tonale om te zien of dat ontwerp niet alsnog veel beter kan.
    Las net een artikel over de Alfa 155 (Autoweek) over de veel betere serie 2 (breder) en dacht meteen aan de Tonale. Daar speelt hetzelfde. Ferrari-invloed erbij en hopelijk wordt het dan nog iets met dat ontwerp. NB Het ontwerp is niet slecht (6), maar Alfa heeft heel goed nodig (>9) om te overleven.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.