Fiat 500 3+1 heet de Trepiuno officieel

Geen Italiaanse tongbreker.

Fiat heeft er voor gekozen om in het geval van de 500 niet te veel Italiaanse taalkennis te eisen van de klant. De ‘Trepiuno’ die vanmorgen is gepresenteerd, heet nog steeds zo, maar dan in cijfers uitgedrukt. Dus 3+1.

Rijk uitgerust.

Ook de Fiat 500 3+1 gaat eerst in première als rijk uitgeruste La Prima editie. In drie tinten Rose Gold (foto), Glacier Blue en Onyx Black. De Fiat 500 3+1 La Prima is standaard uitgerust met Full LED koplampen met ‘Infinity’ design. Verder heeft deze uitvoering 17 inch velgen in twee tonen, chrome lijsten rond de zijramen en de zijkant. Stoelen en dashboard met Ecopelle leer. FIAT belettering op de bekleding. Stuur in twee tonen en een speciale badge waarop “La Prima” staat geschreven. Elektrisch verstelbare stoelen (6 standen) is ook standaard, evenals automatisch dimmende binnenspiegel en 360 graden parkeersensoren rondom. De auto kan middels de Fast charge van 85 kW met Mode 3 kabel van 11 kW geladen worden. Thuis en in het openbaar. Level 2 autonoom rijden is ook mogelijk, plus elektronische inventies als Intelligent Adaptive Cruise Control (iACC) and Lane Centering, Traffic-sign recognition, Autonomous Emergency Brake met voetgangers en fietsers herkenning. Intelligent Speed Assistant, Lane Control en elektronische handrem. Het infotainmentsysteem bestaat uit een UConnect 5 met TFT 7’’ scherm, Radio 10.25’’ Touch Screen NAV, DAB, Wireless CarPlay / Android Auto, Uconnect Box (verbonden met live services) en draadloos laden voor smartphone.

[nggallery id=1267]

6 gedachten over “Fiat 500 3+1 heet de Trepiuno officieel

 • 25 oktober 2020 om 17:24
  Permalink

  Ik zou niet weten waarom je nog een gewone 3-deur 500e zou kopen met de komst van de Trepiuno.

  Beantwoorden
 • 29 oktober 2020 om 18:49
  Permalink

  Deze koop ik niet want daar past mijn schoonmoeder in overdwars!

  Beantwoorden
 • 26 november 2020 om 14:17
  Permalink

  Vermits mijn rectie nog altijd in “”pending approval”” staat, dan maar een extra keer posten :

  @HZW : Waarom nog een gewone ipv de Trepiuno ?
  -> Misschien omdat die Trepiuno zo’n 2.000 Euro duurder is ? De prijzen lopen telkens op qua uitrustingsniveau, batterijpakket en de keuze uit de 3 carosserievarianten.

  Beantwoorden
 • 26 november 2020 om 14:19
  Permalink

  Bij “rectie” moet je een “a” toevoegen.
  Geen “e” ….

  Reactie dus.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.