Home » Fiat

Fiat past 500-gamma aan

16 mei 2019 22:35 5 reacties

De meest chique en rijk uitgeruste Fiat 500 heet voortaan Star en de meest sportief ogende Rockstar. Fiat ziet na jaren af van de 500S als enige sportieve optie en gebruikt de uitvoering met aangepaste looks nu als topmodel, van een reeks die ook als instapper Pop te krijgen is. Daarboven is dan het uitrustingsniveau Sport verkrijgbaar (wie voor elegantie gaat kiest dan de Lounge) en bovenin dus de Rockstar.

Fiat zorgt dus voor meer diversiteit voor haar immens populaire model, dat al 12 jaar meegaat inmiddels en internationaal het beeldmerk van Fiat hoog houdt. De elegante lijn is boven de Lounge dus uitgebreid met de Star. Speciale modellen als de Collezione en de Spiaggina zijn qua uitvoering even weer verdwenen, maar de “120° Anniversario” komt daarvoor in de plaats. De 500 is al honderden malen van gedaante verwisseld, maar geeft nooit de indruk dat het ook maar iets van haar charismatische kracht verliest. Wat ons betreft is er geen enkel ander Europese auto in het segment voor de massa, die een dergelijke kwaliteit ook kan claimen.

Begin volgend jaar zal Fiat het 500-gamma ook motorisch vernieuwen met de komst van de een Mild-Hybrid versie met driecilinder Firefly motor. Het grootste nieuws komt echter uiteraard in de vorm van een volledig elektrische nieuwe auto op een speciaal platform, die in Genève gepresenteerd zal worden.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

5 reacties »

 • Hilbert schrijft:

  Hoe zit het met Lancia Ypsilon

 • Hoekree schrijft:

  Dit gaat over fiat .goed lezen

 • Hilbert schrijft:

  Ypsilon is toch gebaseerd op de 500 77

 • Lusso schrijft:

  @Hilbert: Nee, de Ypsilon staat op het platform van de huidige Panda. De 500 staat op het platform van de vorige generatie Panda.

 • Hilbert schrijft:

  Ik dacht dat de EV op een geheel vernieuwde platform komt

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Fiat

Lees meer over

Volg ons

Advertenties