Home » Fiat Professional - Iveco

Fiat Professional presenteert de eerste 100% elektrische Ducato

7 juni 2019 11:35 12 reacties

Toch wel een bijzonder momentje, deze redelijk onopvallende aankondiging van de volledige elektrische Fiat Ducato. De succesvolle bedrijfswagen van Fiat krijgt voor 2020 een update en de nieuwe Ducato Electric is daar onderdeel van. De ontwikkeling van deze elektrische Ducato heeft een al even innovatief karakter. Fiat Professional betrekt de komende tijd een aantal grote klanten, om zeker te weten dat er op praktisch niveau de beste keuzes worden gemaakt.

De Ducato is per definitie een symbool van consequente ontwikkelingen en talloze innovatieve oplossingen. Deze full-electric versie van de bedrijfswagen is daar een onderdeel van en zal binnenkort alvast te bestellen zijn. Daarna volgt een stapsgewijze introductie, waarbij een kort lijntje wordt onderhouden met de klant.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

12 reacties »

 • Hoekree schrijft:

  Mooi man

 • Hilbert schrijft:

  Daar ben ik blij om gewoon super

 • BePa schrijft:

  Dan is de elektrische aandrijftechnologie toch aanwezig bij Fiat, zo te zien. Vroeger de 500e, nu de Ducato.
  Renault blijkt niet nodig!

 • De Longo schrijft:

  Dit is zeker mooi nieuws. Het zou mij niet verbazen als FCA meer techniek in huis heeft dan dat zij nu laat zien omdat de marktomstandigheden nog niet rijp zijn. Misschien een kwestie van timing. Met de Panda Elettra was Fiat er iig vroeg bij. Slim om de elektrische aandrijflijn eerst bij de bedrijfswagens in te zetten en te verfijnen en dan naar personenauto’s. Niet onbelangrijk: veel campers op Ducato chassis.

 • henk schrijft:

  Echt super!

 • AM336 Ghibli GT schrijft:

  Hebben Peugeot en Citroën niet reeds eerder dan Fiat hun (vermoedelijk zelfde) 100% elektrische versie van de Boxer respectievelijk Jumper gepresenteerd? Is mijns inziens dus niet zeker dat het hier Fiat technologie betreft.

 • Marco Pas schrijft:

  Zo, komt die nu uit het niets of heb ik de afgelopen maanden niet op zitten letten? Goed nieuws in ieder geval en ben heel benieuwd wat de camper branche hiermee gaat doen.

 • BePa schrijft:

  @AM336: inderdaad, eind april heeft PSA hun varianten al gepresenteerd in Birmingham. Dan is maar de vraag onder wiens initiatief en knowhow dit resultaat tot stand kwam…

 • Hilbert schrijft:

  Iveco is al een tijdje bezig met elektrische busjes

 • Hoekree schrijft:

  Wat ik altijd begrepen heb dat de ducato een fiat fabriek is en dat Peugeot en Citroën daar ook gemaakt worden maar het is een fiat fabriek.
  Iveco dealy is er ook al in EV dus ladtig om te zeggen wat het nu is.
  Mischien weet iemand dat.

 • BamBam1702 schrijft:

  Is ontwikkeld door FCA / Fiat Powertrain samen met “partners”, om de kosten in de hand te houden participeert PSA, en kunnen ze deze daar ook aanbieden. De marketing afdeling van PSA is alleen wat sneller dan FCA, maar dat schijnt weer te komen door Amerikaanse regels voor in Amerika op de beursgenoteerde bedrijven. (Om het ingewikkeld te houden). Stiekem rijden de auto’s al…. Google maar eens op Electrische Ducato TNT of DHL.

 • M schrijft:

  Tja, wilde al een Maxus ev80 bestellen! Nu nog een prijs bekend maken mischien!

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees meer over

Volg ons

Advertenties