Home » Fiat

Fiat Tipo S-Design volgende week in première

11 september 2017 21:24 6 reacties

De al eerder aangekondigde Fiat Tipo S-Design zal vanaf dit weekeind eindelijk verkrijgbaar zijn bij dealers in Italië en Frankrijk. Fiat toonde ‘m al in Genève. Spoedig volgen er ook andere markten -inclusief de onze- voor deze wat sportiever ogende variant met een hoop zwart getinte details, onder andere in pianolak. De Fiat Tipo slaat met name in Italië enorm aan en heeft voornamelijk jongere klanten als doelgroep, wat voor Fiat heel goed nieuws is, aangezien juist dit de groep is die de afgelopen jaren bij andere merken is gaan shoppen. De sedan laat men achterwege wat het S-Design pakket betreft, aangezien deze een heel andere doelgroep mag bedienen.

Fiat lanceerde reeds de 500X S-Design en voegt daar nu dus de vijfdeurs en de SW aan toe. Het is geen nieuwe vinding, want Lancia mocht een paar jaar gelden reeds vergelijkbare pakketten aanbieden op Delta S en Ypsilon S. Nieuw op de Tipo S-Design, is de carrosseriekleur ‘Grigio Metropoli’. Ondanks dat de Tipo in ons land een absolute laagvlieger is, is de S-Design ook bij de Nederlandse dealers te bestellen vanaf € 26.595.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

6 reacties »

 • Sander schrijft:

  Auto is inmiddels bij de dealers in Nederland ook bestelbaar!!

 • Lancia4Ever schrijft:

  Goed om te weten, Bedankt -EDIT-

 • danielcarrer schrijft:

  27 mille voor een Tipo is natuurlijk vreselijk veel geld. Zelfs ik, als Fiat-liefhebber, zou voor dat geld ergens anders shoppen (308 b.v.). Jammer dat Fiat nog steeds geen moderne benzinemotoren levert, dan zou het voor een lagere prijs wel een optie kunnen zijn.

 • AR 159 schrijft:

  Jammer dat ze Sedan niet doen. Zou juist met dit pakket er goed uitzien. Ben zelf liefhebber van Sedans en Coupes.

 • Rene1964 schrijft:

  De nieuwe Firefly motoren uit Polen moeten hier zo snel mogelijk in begin 2018 zodat de uitstoot lager wordt en de Tipo aantrekkelijker wordt voor de Nederlandse markt, want met de Tipo zelf is helemaal niets mis, ik begin hem steeds mooier te vinden!

 • The Dutchbird schrijft:

  Met alleen een paar lichtmetalen wielen en een paar “stoere” accenten ga je het niet redden. Er moet echt een andere (veel schonere) motor ingelegd worden, om de prijs naar beneden te krijgen.
  Maar veel belangrijker is dat FCA een duidelijke design signatuur gaat ontwikkelen, zoals bijvoorbeeld Renault dat heeft gedaan. En natuurlijk een behoorlijke modellen line up. De Fiat 500 zal ooit ophouden en wat dan?

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Fiat

Lees meer over

, ,

Volg ons

Advertenties