Gitzwarte Maserati Ghibli Nerissimo in New York

De salon in New York is gaande en Maserati heeft met de Ghibli ‘Nerissimo’ misschien wel de enfant terrible van de show meegenomen. Het dreigend zwart staat de mooie E-segment sedan van Maserati heel goed vinden wij. Een ‘Black Edition’, of soms worden ze ook wel ‘Night Edition’ genoemd, is in de VS altijd erg populair en deze is heerlijk Italiaans. Deze Ghibli S Q4 is dan ook speciaal voor de Noord-Amerikaanse markt bedacht en is gelimiteerd leverbaar tot maar 450 stuks. Extra zwart, dus ‘Nerissimo’. De Ghibli Nerissimo heeft iets van pure brutaliteit over zich en is uitgerust met 20 inch ‘Urano’ velgen met glanzend zwarte lak. Op de logo’s na (en de rode Brembo’s), is alles dus zwart, zelfs de spijlen van de grille.

Het interieur ook op het rode stiksel na en de aluminium sportpedalen en flippers aan het stuur. Alle exemplaren zullen in het interieur zijn uitgerust met speciale badge, waarop het unieke nummer vermeld staat. Onder de kap ligt de 3.0 V6 met 404 pk. Over een V8 in de Ghibli werd een tijdje geleden nog gespeculeerd, maar dat lijkt niet echt in de lijn der verwachtingen. Een Levante met achtpitter is een stuk waarschijnlijker.

3 gedachten over “Gitzwarte Maserati Ghibli Nerissimo in New York

 • 20 april 2017 om 13:06
  Permalink

  Was laatst bij mijn Alfa Romeo dealer en daar werd een gitzwarte Alfa Romeo Giulia met geblindeerde ramen en de grootst mogelijke brute zwarte velgen afgeleverd, die was echt gaaf!!!

  Beantwoorden
 • 20 april 2017 om 16:58
  Permalink

  Mooi hoor, maar ik zou zelf toch een wat chiquere variant kiezen.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.