Home »

Interieur elektrische Fiat 500 beter in beeld

31 januari 2020 14:28 ��n reactie

De site van het maandblad Quattroruote toont ons een een kiekje van het interieur van de nieuwe Fiat 500, dat tijdens een test in de sneeuw is gemaakt. We zien nu wat beter hoe het een en ander is vormgegeven. Een groot beeldscherm gaat geheel volgens de laatste mode ten koste van de elegantie. Er past precies een A4-tje op… Uiteraard gaat het qua systeem om het nieuwe Uconnect 5 dat op dit model zal debuteren. Minder retro zijn ook de hoogwaardig ogende elementen in de middenconsole. Het stuur met twee spaken oogt licht en strak.

De nieuwe 500 staat nog meer op zichzelf, dankzij de aanwezigheid van het 500-logo op het stuur en de voorzijde van de auto. Gelukkig wordt 500 geen merk apart. Ook de grote kapitalen ‘FIAT’ zijn volop zichtbaar op de nieuwe 500, zoals te zien is op de print van de redelijk chique bekleding. We denken dat ‘FIAT’ straks ook de lezen valt op de achterzijde van de auto. FCA neemt dus afscheid van de (kwetsbare!) rode ronde logo’s uit 2007. De elektrische auto heeft uiteraard geen pook maar vier knoppen om van stand te veranderen. Ook het starten gaat middels een ronde knop naast het stuur. Op de tunnel van de middenconsole is een grote draaiknop aanwezig voor de bediening van het infotainmentsysteem.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

1 reactie »

  • CCHans schrijft:

    Fijn dat deze er komt. Zeker in steden als Parijs kan dit een verkooptopper worden. Mits het uiterlijk even aantrekkelijk blijft.
    Kan me niet voorstellen dat het beeldscherm er in de definitieve versie zo uit gaat zien. Groot is een ding, maar deze ziet er wel erg opgeplakt uit. Hoop dat dat mooier wordt geïntegreerd.

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Lees meer over

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Advertenties