Home » Alfa Romeo , Lifestyle

Kies de meest iconische Alfa Romeo’s ooit

10 juni 2015 20:57 3 reacties

iconic alfa1

Dat Nederland toch best wel een Alfa-land is, bewijst de mooie actie die Alfa Romeo Nederland heeft bedacht ter gelegenheid van het 105 jarige bestaan deze maand. Je kunt namelijk de 2 meest favoriete Alfa Romeo’s aller tijden kiezen, op de speciaal daarvoor ingerichte website www.iconicalfaromeo.nl. Best lastig gezien de vele bijzondere modellen door de jaren heen, maar iedere Alfist heeft natuurlijk z’n voorkeur. Van bewonderaar van het de imposante vooroorlogse racewagens tot de 155 DTM liefhebber van ver na de oorlog. Of wat te denken van een recente oogverblindende 8C Competizione? Op 24 juni kan er aan de indrukwekkende hall of fame van Alfa Romeo een nieuwe in het oog springende sedan worden toegevoegd, die technisch bovendien veel te bieden heeft volgens een goede traditie.

Alfa Romeo Nederland laat het volgende weten aan alle Alfisti die mee willen doen: Wekelijks zijn er fraaie liefhebbersprijzen te winnen met als hoofdprijs een rijvaardigheidstraining in de 4C op het circuit. Op 23 juni wordt de favoriete Alfa Romeo van Nederlandse publiek bekendgemaakt. De dag erna ligt de focus volledig op de nieuwkomer natuurlijk.

iconic alfa2

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

3 reacties »

  • Ineke de Graaff schrijft:

    Mijn grootste droom om ooit nog in een Alfa te rijden. Ik heb het gelukkig al 3 x meegemaakt. Ik heb 2x een Alfa Sud gehad en 1x een Alfa Romeo Spider!
    Hélemaal te gek!!!! <3 <3 <3

  • herma schrijft:

    Gereden in een 147, een 159 (2.4 JTD), GT nu in een Brera en een 159 station. Fantastisch. Als we de Brera horen krijgen we nog steeds kippenvel.

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Alfa Romeo , Lifestyle

Lees meer over

Volg ons

Advertenties