Lancia maakt Ypsilon spotje langs Lago di Como

Chique insteek.

Lancia is vanouds zo’n typisch Italiaans mooi merk, net als Maserati en Alfa Romeo. Het nobele merk uit Turijn mag zichzelf de komende tijd internationaal opnieuw op de kaart gaan zetten. De stijl en insteek wordt herzien, maar draagt dezelfde sterke waarden. Die van een innoverende doch tijdloze stijl en gevoel voor detail en comfort. Volgende maand zal in samenwerking met Cassina de nieuwe Ypsilon geïntroduceerd worden in Milaan. Tegelijkertijd is er een commerciële aanloop middels het nodige presentatiemateriaal. Zo zal er op een al even stijlvolle locatie langs het Como-meer (ter hoogte van Villa del Grumello, zie foto) een promotiefilmopname plaatsvinden met een glansrol voor de splinternieuwe Lancia Ypsilon. Aanstaande maandag 15 januari is de draaidag. We verwachten de nodige ‘scoop foto’s’ in de uren erna op het www.

5 gedachten over “Lancia maakt Ypsilon spotje langs Lago di Como

 • 12 januari 2024 om 13:51
  Permalink

  Hopen maar dat hij deze keer niet in het water beland 😉

  Beantwoorden
  • 12 januari 2024 om 18:55
   Permalink

   Ja dat zou niet fraai wezen als er weer 1 gaat zwemen.

   Beantwoorden
 • 12 januari 2024 om 19:04
  Permalink

  Maar ze hadden van mij voor Alfa en Lancia beter een iets verlengde B segment hatchback mogen maken ipv die hoog potige dingen daar zijn er op dit platform wel genoeg van al. Wie Italiaans BUV wil rijden kan net zo goed een 600e pakken aangezien motoren bodem en wiel ophanging toch allemaal van het zelf laken en pak zijn zal het het weg gedrag niet verbeten en het toch behoorlijke eenheidsworst worden. Wie nu liever een veel beter rijdende b segmenter wil kan alleen bij Peugeot of Opel terecht. En de 208e is veel minder sompig op zijn wielen dan een e2008 met veel meer band wang en hogere koets schommelt die te veel 6mnd gehad web hem verruild voor zijn kleinere broer. Dan maar minder ruimte maar rijd lekkerder en ziet er ook een stuk beter uit.

  Beantwoorden
  • 13 januari 2024 om 07:27
   Permalink

   Zelf zou ik ook liever hatchback dan SUV hebben gehad. Alhoewel ik je reactie begrijp is het afwachten af ze echt allemaal hetzelfde rijden. Als je de autoweek test leest dan voelt en rijdt de fiat 600e toch echt anders dan de Jeep Avenger. Ze hebben volgens autoweek wel echt eigen karakters. Nadeel is dan wel gelijk accupakket en dus vergelijkbaar range enzo. Wil je meer eange dan ben je misschien wel gedwongen buiten Stellantis te kijken

   Beantwoorden
 • 14 januari 2024 om 00:59
  Permalink

  De Lancia Ypsilon wordt een hatchback. Wel zelfde techniek. Maar heel fijn dat er ook een Italiaanse B HB bijkomt! De Peugeot 208 en Opel Corsa zijn erg geslaagd. Daar een nog mooiere uitvoering van lijkt me prima nieuw!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.