Home » FCA

Marchionne sluit niets uit wat Lancia betreft

13 april 2018 16:39 6 reacties

Vanmiddag sprak Marchionne in Amsterdam ook nog even over het automerk Lancia. “We sluiten niets uit. Het belangrijkste is dat we geld maken en niet dat ergens alleen maar ingestopt wordt.” De uitspraak is zoals zo vaak het geval is bij de CEO, op meerdere manieren interpreteerbaar. Doelt de CEO op het definitief sluiten van het luxe Italiaanse merk met rijk verleden? Of wijst Marchionne juist op een mogelijke herstart via een rendabele weg? Het maken van positieve cijfers voerde vandaag sowieso de boventoon.

Ook voor 2018 zal FCA haar gestelde financiële doelen halen. Maserati en Alfa Romeo zullen daarbij helpen, evenals Jeep en Ferrari. De schuldenlast zal verder afnemen. Marchionne ziet de diesel steeds meer verdwijnen de komende jaren. Hybride modellen moeten deze in diskrediet geraakte techniek gaandeweg steeds meer vervangen.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

6 reacties »

 • henk schrijft:

  Het is precies zoals het er staat, als ze een rendabele manier vinden voor Lancia dan is alles mogelijk. Maar dat is niet nieuw en dat is niet alleen voor Lancia. Dat is de basis voor verstandige bedrijfsvoering.

 • Lancia4Ever schrijft:

  Ik hoop dat dit een eerste lichte ontkenning is (met het oog op wat komen gaat) richting de pers wat betreft het niet meer investeren in Lancia als merk.

 • Hoekree schrijft:

  Er wordt iniedergeval gesproken over lancia .
  Laten we afwachten
  Wie weet he zeg nooit nooit

 • Hoekree schrijft:

  Volgens de online-editie van het Duitse tijdschrift ” Auto Zeitung ” zou het management van FCA het groene licht geven aan de nieuwe generatie van de Lancia Delta HF Integrale . Volgens de geruchten die door de Duitse auto-industrie zijn verzameld, moeten hypothesen die in het verleden zijn verspreid, worden bevestigd
  Dit stond vandaag op http://www.clubalfa.it

 • Wim schrijft:

  Hoekree, spreken doen ze veel , uitvoeren is iets anders.

 • Roberto schrijft:

  Hopelijk leeft Lancia snel weer 110%. De elektrische aandrijving past perfect bij de luxe van Lancia of de power van een rallye-auto. PS Lancia graag hoog positioneren. Ooit was er immers niet voor niks een Lancia met Ferrari-motor. Hoe uniek en tegelijkertijd vanzelfsprekend!

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

FCA

Lees meer over

, ,

Volg ons

Advertenties