Home » Alfa Romeo

Nieuwe Alfa Romeo Giulietta deze maand al te zien

8 februari 2016 19:28 ��n reactie

giulietta facelift party

‘Wij zijn Giulietta’ heet het feestje dat op 24 februari aanstaande in Mirafiori (MotorVillage) gehouden zal worden, ter gelegenheid van de onthulling van de vernieuwde C-segment Alfa Romeo. Vooral werknemers van FCA lijken hiervoor uitgenodigd te zijn, maar we kunnen het ons niet voorstellen dat we rond dit dag niet iets op het internet zullen zien verschijnen. Het is maar een facelift zal je misschien denken, maar het is vooral ook een verwelkoming van Alfa’s nieuwe gezicht en vernieuwde logo, dat we reeds op de Giulia Quadrifoglio vorig jaar voor het eerst aan de wereld getoond zagen worden.

giulietta 20162

De aanpassing van de Giulietta -tevens te zien in Genève- is feitelijk het begin van Alfa Romeo’s nieuwe gamma dat stilaan geheel uitgerold zal worden de komende vijf jaar. Halverwege deze periode zal de Giulietta waar nu het doek nog afgetrokken moet worden, geheel vervangen worden door een nieuw (achterwiel aangedreven) model. Commercieel zal deze facelift vast niet tot wonderen leiden, maar het is wel degelijk een manier om ook de huidige hatchback op geloofwaardige wijze onder één dak te plaatsen met die magnifieke Giulia.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

1 reactie »

  • Johannes Jonckheere schrijft:

    Leuke update, die in de moeilijke situatie waarin FCA zich bevindt, positief zal zijn. Ik heb zelf een mooi uitgeruste en krachtige Giulietta 2.0 Jtdm 170cv, eerste generatie ( de mooiste van de huidige 2, binnenin), moeilijk het verschil met een QV (op het QV logo na) te vinden. De wagen rijdt nog steeds fantastisch, is nog steeds bloedmooi, nog steeds beter dan zowat alles wat er in deze klasse te vinden is! De komende update lijkt me dan ook veel belovend, en een mooie springplank naar de propulzione! Succes Alfa!

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Alfa Romeo

Lees meer over

, ,

Volg ons

Advertenties