Nieuwe Lancia Ypsilon te Rome gespot in prachtige turquoise kleur

Prachtige kleur. 

In Rome draaide men tegen het gestileerde decor van het EUR een reclamespot voor de nieuwe Lancia Ypsilon. We zien een elektrische Cassina editie in een lichte metallic turquoise-achtige tint. Het staat de nieuwe Lancia erg goed en is wat ons betreft een blijvertje. Naast de mooie blauwe introductiekleur een prachtige lakkleur in combinatie met het hoogglans zwarte dak en andere details. De Lancia Pu+Ra HPE concept heeft een vergelijkbare kleur zoals je ziet.

15 gedachten over “Nieuwe Lancia Ypsilon te Rome gespot in prachtige turquoise kleur

  • 22 april 2024 om 19:18
   Permalink

   Nog mooier dan de eerder gepresenteerde versie in dat fraaie blauw/groen.
   Wat zijn het toch een kunstenaars in vormgeven!

   Beantwoorden
 • 23 april 2024 om 14:44
  Permalink

  Jammer, de echte eigenzinnigheid en klasse ontbreken totaal. Stickers en wat opplak elementen zoals de achterste licht elementen en de zgn Lancia gril maken dit geen Lancia. Teveel opel / peugeot in de basis, merken waar Lancia in het verleden zeker geen maat voor was en er nu aan gelijk staat. Ga voor de grap ( zeker advies voor mensen die weinig van het merk weten) eens zoeken op Lancia vanaf de jaren 1950 tm 2000. Het zal u duidelijk worden…..denk ik.

  Beantwoorden
 • 23 april 2024 om 17:10
  Permalink

  Klopt helemaal wat hier gezegd wordt, echter de interesse voor automobilisten ligt ook meer op SUV met de nodige kilo’$. Spannende & spraakmakende auto’s zijn d’r bijna niet meer. Was zelf van de coupé FIAT & de multipla, m.i. pr8ige ontwerpen. De Stratos en de Fulvia waren echte Lancia’s. Nu gaat t meer om kleur of kleine nuances binnen t Stellantis conglomeraat.

  Beantwoorden
 • 25 april 2024 om 08:37
  Permalink

  Deze EV-versie klopt veel beter dan de ICE-variant. Mooie kleur ook, heel Italiaans en prima voor de Italiaanse donna’s, de doelgroep. Mooie velgen ook. Nu nog een warm geel Cassina interieur…

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.