Hé een Milano zonder tape! …in het donker

Milano scoop

Een Alfa Romeo Milano testauto spotten en kieken was de laatste tijd bijna net zo makkelijk als het vastleggen van een VAG product.

En toch ligt er nog één uitdaging in het verschiet. Eergister deden we al melding van het feit, dat vlak voor de virtuele presentatie van de Milano, de Alfa nog één keer de weg op zou gaan zonder die eeuwige ducktape. Wij dachten vanwege een aanstaande fotoshoot. Volgens de nodige inside info ligft dát ietsje anders.

Het zou namelijk gaan om een serieuze test. De uitdaging is dus compleet. De meest gekiekte testauto van 2009 gaat na vele kilometers, het risico gespot te worden dus nog één keer aan, alvorens in productie te gaan. Geheime bronnen melden namelijk, dat in verband met een ‘rijdende windtest’, de Milano nog eenmaal de weg op moet zonder vermomming. Dit zou in een gebied plaatsvinden met tunnels en grote open vlaktes. Zo zouden de verhoudingen tussen bepaalde zijdelingse windvlagen en de definitieve afstelling van de vering, bijvoorbeeld kunnen worden verfijnd. Men zegt dat zuid Frankrijk de globale locatie zal vormen. Maar dat kan na deze publicatie natuurlijk wel veranderen.

Als je als AutoEdizione lezer zelf deze auto weet vast te leggen, en je vervolgens ons benadert via ons contactformulier, ligt er dit keer een hele dikke Alfa Romeo prijs voor je in het verschiet. Wat, hoor je later. De prijs wordt slechts 1 keer weggegeven.

Veel succes!

…o ja de tests vinden waarschijnlijk plaats in het donker.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.