2010 wordt het jaar van de grote Cabriolet

Nog even snel een rekensommetje;

Maserati komt met maar één model naar Detroit vandaag, netals Ferrari + Amerika is de belangrijkste markt voor Maserati. Daarom zie je veel foto’s en shops met een Amerikaanse skyline, zoals hierboven voor de George Washington Bridge tussen Manhattan en New Jersey. + De GranCabrio is het nieuwste model en eentje die goed past in de straten van East en Westcoast = De Maserati GranCabrio staat op de autoshow van Detroit. Of we moeten ons wel heel erg sterk vergissen en in dat geval dekken we ons alvast in, door te stellen dat de fout bij het management ligt. Enige wat je je afvraagt… Hoe match je een 599XX en een GranCabrio? Die staan vast niet naast mekaar!

We staan even opnieuw stil bij deze nieuwste drietand die in Frankfurt nog veel indruk maakte. Dit wordt tenslote hét jaar van deze unieke grote mooie cabrio die bij ons rond de twee ton zal kosten (In Italië 135.000). De GranCabrio moet Maserati weer aan de gewenste aantallen helpen na een iets magerder jaar. Een opvolger van de onlangs vernieuwde Quattroporte is er voorlopig nog niet en de coupé is nog vers. Dit voorjaar zal de open drietand met stoffen kap op de weg verschijnen. AutoEdizione houdt het voor jullie in de gaten en aast op een testrit.

Volgens ons is deze heerlijke open V8 met meer dan 400 pk een schot in de roos. Maserati heeft een patent op exclusiviteit, dat blijkt. Maserati vat in één model samen, waar andere dure merken meerdere varianten en pogingen voor nodig hebben. Zo is de Quattroporte, na alle toegenomen concurrentie volgens ons nog steeds de mooiste en beste sportsedan, en zo zal de GranCabrio de komende jaren de mooiste en de beste grote exclusieve open auto zijn op de wereld.

Italiaanse klasse vormt wederom het meest verleidelijke op wielen.

Een gedachte over “2010 wordt het jaar van de grote Cabriolet

  • 11 januari 2010 om 14:17
    Permalink

    Is er al iets bekend over die Chrysler? Is het echt gewoon de Delta met een andere badge?

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.