Alfa Romeo 4C Spider maakt zich op voor debuut

4c spider2

De Alfa Romeo 4C Spider nadert nu officieel z’n marktdebuut en blijkt werkelijk op veelzijdige wijze bloedmooi. Ook in knal-giallo, oftewel kanariegeel, wat niet voor veel auto’s in deze wereld is weggelegd. Buiten de geweldige rijeigenschappen, is de 4C dankzij de targa look nu misschien nog mooier dan dat ie al was. De carrosserie tot de taillelijn golft op bijna sensuele wijze om de donker getinte cockpit.

4c giallo

Het mooist denkbare komt dus weer eens uit Italië. Deze volbloed sportwagen is hier op dit beeldmateriaal gespot tijdens opnames voor een promotiefilmpje dat waarschijnlijk in Detroit en Genève begin volgend jaar getoond zal worden.

4c spider

3 gedachten over “Alfa Romeo 4C Spider maakt zich op voor debuut

 • 19 december 2014 om 15:52
  Permalink

  Waarom heeft hij aan 1 kant de “QV” luchthapper en aan de andere kant niet?

  Wel prachtig overigens! Het was even wachten,maar dan krijg je ook wel wat zeg! 😯

  Beantwoorden
 • 20 december 2014 om 16:17
  Permalink

  Wat een schoonheid. Is de versie voor de VS overigens, met ‘dikke’ achterbumper. Foto’s zijn genomen in Spanje, daar had ie ook gezelschap van een rode. De ene inlaat zal te maken hebben met de extra koeling, omdat de luchtstroom van een open auto anders (verstoord) is.

  Beantwoorden
 • 21 december 2014 om 13:23
  Permalink

  Dat viel mij ook net op, die luchtinlaat! Apart is dat die alleen links zit en tot nu toe werd toegedicht aan de naar verluid op handen zijnde QV-versie. Het is in ieder geval de eerste keer dat ik (spy)foto’s zie van de 4C Spider met die luchtinlaat.

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.