Home » Alfa Romeo , Autotest

Alfa Romeo Giulietta went snel aan Nederlandse bodem

29 mei 2010 13:25 11 reacties

Als in een ware kunsthal. Er was eigenlijk geen betere setting denkbaar voor de mooie Giulietta.

De Van Nelle fabriek in Rotterdam is in combinatie met het zonlicht van die dag een geweldig inspirerende locatie. Moderne architectuur van de bovenste plank. Dat is de Giulietta ook, onder- en bovenhuids. En de nieuwe Alfa raakt steeds meer merkbaar ingeburgerd. Niet alleen in Italië is er veel aandacht voor het C segment model, maar inmiddels voel je ook in ons land een nieuw Alfa-virus ontstaan. En Als AutoEdizione redacteurs hebben we het ook goed te pakken. We konden het daarom niet laten om na Radio Kootwijk ook even in Rotterdam te gaan kijken. We bedanken de firma Zeeuw voor het hartelijke ontvangst.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

11 reacties »

 • Bart Jan schrijft:

  Gisteravond naar Apeldoorn geweest.

  Tsja, in het echt voldoet de Giuletta helemaal aan de verwachtingen! Kleur is wel allesbepalend voor de auto. Alfarood wordt gewoon weer leverbaar en er komen ook nog andere variaties “rosso” Ben normaal niet zo van zilver, maar ze kan het goed hebben. Alle in Apeldoorn tentoongestelde auto’s zouden sportonderstel hebben. Altijd bestellen! Want zonder kon ze nog wel een redelijk hoog op de benen staan. Afwerking vind ik op hoog nivieau staan, daar is nu echt serieus werk van gemaakt. Dashboard is schitterend. Nu nog rijden!!

 • ExTaxi schrijft:

  Bart Jan, Maranello Rosso (van de Bravo) is voorlopig, naast Competizione Rosso, de enige rode kleur. Wellicht dat in 2011 er weer andere kleuren komen, of heb jij nu wat anders gehoord?

 • Bart Jan schrijft:

  ExTaxi. Ik heb begrepen dat RossoAlfa later gewoon weer leverbaar wordt, naast inderdaad de andere twee rode kleuren.

 • Jan schrijft:

  Bedankt voor de mooie foto’s!
  Helaas ben ik niet in de gelegenheid geweest de Giulietta te bezichtigen. Heeft iemand een idee of dit de komende week nog mogelijk is.

  Verder ben ik benieuwd naar de kleur van de foto’s. Is Grigio Magnesio of Argento Alfa? Het is erg lastig kiezen welke kleur ik zal nemen… Iemand nog tips?

 • ExTaxi schrijft:

  de kleur die je ziet is Grigio Antracite Jan.
  Als je nog kleurvragen hebt, op het Giulietta Club Forum is voldoende besproken.

 • Dennis schrijft:

  Inderdaad Grigio Antracite.

  Tip: Grigio Antracite 🙂 hele mooie kleur (al helemáál in het echt). Misschien kun je nog bij de importeur gaan kijken.

 • Jan schrijft:

  ExTaxi & Dennis, bedankt voor jullie tips/antwoorden!

  Afgelopen vrijdag kreeg ik groen licht voor het bestellen van de Giulietta (lease). Zit nu te twijfelen of ik de Giulietta ga bestellen voordat ik een proefrit gemaakt heb. Zijn er meer mensen die al een bestelling geplaatst hebben?

 • Dino schrijft:

  Ik heb nog geen bestelling geplaatst. Ik wilde het gewoon in het echt zien en dat heb ik gisteren dus gedaan. In principe had ik de 2.0 JTDm in gedachten maar dan houd ik niet veel over voor accesoires. En ik overweeg rosso competizione als kleur, nou dat is een dure ‘accesoire’. Dus misschien wordt het toch de lichtere diesel. Ik ga dus eerst nog proefrijden.

  Ik twijfelde voorheen nog tussen de Lancia Delta en de Giulietta, maar inmiddels weet ik toch voor 90% zeker dat het die laatste wordt.

 • Roxxi schrijft:

  @Jan: Al 5 weken geleden een QV besteld en kijk ook eens op : http://www.alfagiuliettaclub.nl/forum/ waar heel veel nuttige info te vinden is -;)

  Mattia: het zijn weer hele mooie foto’s, ook al blijft het lastig fotograven binnen met al het kunstlicht. De Antracite bijvoorbeeld is een tikkeltje donkerder als dat die nu overkomt.

 • Lancia4Ever schrijft:

  @Roxxi: Klopt. Was ook een ander toestel.

 • Dennis schrijft:

  @Jan: Yep, vorige week besteld, 1.4 MA Antracite met rood leer etc….

  Antracite is in het echt wat donkerder dan op de foto’s, maar die kleur is bijna niet goed vast te leggen. LIVE is ie iig GEWELDIG!!!

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Alfa Romeo , Autotest

Volg ons

Advertenties