Alfa Romeo MiTo MY2011 nu in de showroom

MiTo MY2011

De MiTo is voor 2011 geoptimaliseerd en staat vanaf vandaag in de Italiaanse showroom. Na de internationale introductie in Genève zullen uiteraard ook andere showrooms snel volgen met deze update. De basismodellen hebben nu allemaal Euro 5 motoren met standaard Start&Stop-systeem en is nu ook in de extra kleur Bronzo Metal verkrijgbaar. De MY2011 is voornamelijk te herkennen aan een nieuwe aankleding van het dashboard en de deurpanelen, plus een nieuw soort elastische bekleding. Nieuw zijn ook de accessoires in de vorm van een USB en AUX poort, dat je MP3 speler direct aan de Blue&Me koppelt. De 1.4 MultiAir met 135 pk is er uiteraard met TCT.

De heerlijke QV (foto) is te herkennen aan een nieuwe zilverkleurige badge ter hoogte van de A-stijl en heeft nu net als de sportieve broertjes van Abarth (500/500c en Punto Evo) heerlijke sportstoelen waar je niet meer vanaf wilt. Deze kuipstoelen zijn te bestellen in drie verschillende soorten stof en in Poltrona Frau leder, leverbaar in drie verschillende tinten. Qua kleur- en velgen, kun je bij de QV respectievelijk uit 11 en 7 verschillende opties kiezen.

Kortom de MiTo is ook dit jaar weer een zeer aantrekkelijke veelzijdige compacte Alfa.

5 gedachten over “Alfa Romeo MiTo MY2011 nu in de showroom

 • 28 maart 2011 om 15:56
  Permalink

  Wat is nu precies nieuw aan de USB poort? Deze zit toch standaard op een met B&M uitgeruste auto? Alleen de aux poort zal nieuw zijn…

  Beantwoorden
 • 28 maart 2011 om 17:42
  Permalink

  Mmm “heerlijke sportstoelen waar je niet meer vanaf wilt” “Af” is niet het juiste woord. “Uit” past beter want 1 keer zitten en je kunt er niet meer uitkomen zonder iets beet te pakken. Niet bepaald stoelen waar je van afgleid als je de bocht te hard neemt :).

  Beantwoorden
 • 29 maart 2011 om 22:25
  Permalink

  De Mito is misschien wel de leukste Alfa ooit om stijlvol op te leuken. Er is echt een dikke auto van te maken hoor.

  Beantwoorden
 • 31 maart 2011 om 10:24
  Permalink

  …maar van meet af aan te duur in de markt gezet . De crisis was er nog niet ( zichtbaar ) en dat laatste heeft nu zijn uitwerking. We hadden deze meer kunnen en willen zien , toch ?

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.