Home » Alfa Romeo

Alfa Romeo MiTo MY2011 nu in de showroom

28 maart 2011 15:35 5 reacties

MiTo MY2011

De MiTo is voor 2011 geoptimaliseerd en staat vanaf vandaag in de Italiaanse showroom. Na de internationale introductie in Genève zullen uiteraard ook andere showrooms snel volgen met deze update. De basismodellen hebben nu allemaal Euro 5 motoren met standaard Start&Stop-systeem en is nu ook in de extra kleur Bronzo Metal verkrijgbaar. De MY2011 is voornamelijk te herkennen aan een nieuwe aankleding van het dashboard en de deurpanelen, plus een nieuw soort elastische bekleding. Nieuw zijn ook de accessoires in de vorm van een USB en AUX poort, dat je MP3 speler direct aan de Blue&Me koppelt. De 1.4 MultiAir met 135 pk is er uiteraard met TCT.

De heerlijke QV (foto) is te herkennen aan een nieuwe zilverkleurige badge ter hoogte van de A-stijl en heeft nu net als de sportieve broertjes van Abarth (500/500c en Punto Evo) heerlijke sportstoelen waar je niet meer vanaf wilt. Deze kuipstoelen zijn te bestellen in drie verschillende soorten stof en in Poltrona Frau leder, leverbaar in drie verschillende tinten. Qua kleur- en velgen, kun je bij de QV respectievelijk uit 11 en 7 verschillende opties kiezen.

Kortom de MiTo is ook dit jaar weer een zeer aantrekkelijke veelzijdige compacte Alfa.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

5 reacties »

  • Ray schrijft:

    Wat is nu precies nieuw aan de USB poort? Deze zit toch standaard op een met B&M uitgeruste auto? Alleen de aux poort zal nieuw zijn…

  • AR 159 schrijft:

    Mmm “heerlijke sportstoelen waar je niet meer vanaf wilt” “Af” is niet het juiste woord. “Uit” past beter want 1 keer zitten en je kunt er niet meer uitkomen zonder iets beet te pakken. Niet bepaald stoelen waar je van afgleid als je de bocht te hard neemt :).

  • hape schrijft:

    Nice !

  • Bart Jan schrijft:

    De Mito is misschien wel de leukste Alfa ooit om stijlvol op te leuken. Er is echt een dikke auto van te maken hoor.

  • johnny schrijft:

    …maar van meet af aan te duur in de markt gezet . De crisis was er nog niet ( zichtbaar ) en dat laatste heeft nu zijn uitwerking. We hadden deze meer kunnen en willen zien , toch ?

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Alfa Romeo

Lees meer over

, ,

Volg ons

Advertenties