Home » Alfa Romeo

Alfa Romeo Stelvio trekt veel bezoekers

28 februari 2017 16:51 3 reacties

Afgelopen weekend heeft de Alfa Romeo Stelvio veel bekijks getrokken bij de Italiaanse en Zwitserse dealers. Ook in Nederland zijn overigens de eerste First Edition exemplaren gearriveerd, in voorbereiding op een debuut bij de Alfa-dealer aanstaande 8 maart. In Italië zijn meer dan 25.000 mensen op de nieuwkomer van FCA afgekomen. De D-segment SUV werd over heel het schiereiland bekeken en er zijn rond de 6000 proefritten gereden. Volgens FCA zijn er nog eens duizenden geïnteresseerden die voor de komende weken een testrit hebben aangevraagd. Over het aantal orders is nog niets bekend. Men verwacht dat er met de Stelvio in ieder geval zeer goede zaken kunnen worden gedaan en dat het uiteindelijke doel van 400.000 verkochte Alfa’s op jaarbasis een stuk dichterbij komt met dit model.

Bij de internationale pers is de Italiaanse SUV bijzonder in de smaak gevallen en is het dus in geen geval een slap aftreksel van de zo geprezen Giulia. De Stelvio is lichter en voelt in veel gevallen dynamischer dan de concurrerende modellen van BMW, Porsche en Jaguar. Ook vanwege het intelligente Q4 systeem. Tevens wordt de Stelvio als bijzonder ruim ervaren en mooi bovendien.

To view this page in English please visit our international version.

RSS  

3 reacties »

 • henk schrijft:

  Zelfs de sceptische Engelsen en de kritische Duitsers zijn vol lof en diep onder de indruk !

 • Rene1964 schrijft:

  In Europa zal hij wel goed verkopen en in Nederland wellicht uiteindelijk ook als er meer schapen over de dam zijn………….mèèèèhhhhh!

 • hans 😊 schrijft:

  Jammer dat nederlanders van die kudde dieren zijn.
  Je zou eens wat anders proberen .

Je kunt je voor een persoonlijk profiel ook bij Club AutoEdizione registreren of log direct in als je reeds lid bent.


Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Categorie�n

Alfa Romeo

Lees meer over

,

Volg ons

Advertenties