Alfa Romeo Tonale wordt toonbeeld van kwaliteit

Alfa Romeo als kwaliteitsmerk.

Jean Philippe Imparato nodigde 150 toeleveranciers (90 online) speciaal uit in de Giambattista Vico Plant te Pomigliano d’Arco. De Tonale die in juni volgend jaar op de markt verschijnt, moet een klasse apart worden en dus beter en hoogwaardiger dan wat je gemiddeld aan zult treffen in dit segment. In maart 2022 ziet de hele wereld exact welk product hier is besproken binnen de fabriek. De titel van de presentatie; “Kwaliteit zonder compromissen.”

Nieuwe toekomst voor Pomigliano.

De Alfa Romeo Tonale zal eerst als plug-in hybride op de markt komen en in tweede instantie ook als EV. Tijdens de presentatie kwamen ook Stellantis directeur chief customer experience officer Richard Schwartzwald aan het woord en fabrieksdirecteur Alessio Leonardi. De productiestart van de Tonale is voor Pomigliano, waar 4481 mensen werken, een belangrijke impuls voor een grotere continuïteit. Bonden vinden de toevoeging van de Tonale nog onvoldoende, maar rekenen op een degelijke vervanging van de Panda in de nabije toekomst. Een model dat voor een hogere efficiëntie zorgt van de productie. Ook de focus op elektrificatie zal bij dragen aan meer productiviteit in de Zuid-Italiaanse Alfa Romeo-fabriek.

4 gedachten over “Alfa Romeo Tonale wordt toonbeeld van kwaliteit

 • 14 juli 2021 om 23:36
  Permalink

  Je ziet nu bij de Tonale de kracht van Stellantis, Alfa Romeo wordt eigenlijk even opnieuw weer uitgevonden en dat op een manier die echt bij het merk past Giulia Stelvio waren zeker al goede stappen en daar wordt nu op verder gebouwd. Ik ben heel benieuwd wat dit Alfa Romeo gaat brengen zeker gezien er steeds meer en meer en meer gaaap zeer saaie auto’s zijn en komen!

  Ciao

  Squadra

  Beantwoorden
 • 15 juli 2021 om 12:02
  Permalink

  speriamo sia la prima di molte. serve una gamma completa

  Beantwoorden
 • 16 juli 2021 om 17:07
  Permalink

  Mooi om te horen allemaal, alleen zou ik niet teveel gaan roeptoeteren hoe goed en ‘hoogwaardig’ de Tonale gaat worden. Allemaal voer voor de VAG-evangelisten onder de journalisten die dan juist op zoek zullen gaan naar iets waarover ze alinea’s lang kunnen klagen. Laat de kwaliteit voor zichzelf spreken als de Tonale er (eindelijk) staat. “Le azioni contano più delle parole”… of zoiets.

  Beantwoorden
 • 16 juli 2021 om 18:43
  Permalink

  Precies aub geen hoop bla bla zorg er is voor dat de dealers weer eens wat kunnen verkopen, want het aanbod is om je dood te schamen😂

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.