Altavilla verwacht prima jaar voor FCA

Tijdens het jaarlijkse feestje van Italië grootste automobielmagazine Quattroruote, sprak Alfredo Altavilla over wat de verwachtingen voor FCA in 2017 zijn. Altavilla heeft sinds hij FCA in Europa weer op de kaart moest gaan zetten (2012), belangrijke doelen kunnen realiseren. Sommigen zien hem dan ook als de gedoodverfde kandidaat voor opvolging van Marchionne tegen eind 2018.

Daarover sprak de Europese baas van Fiat Chrysler Automobiles natuurlijk niet, maar voor de microfoons in Milaan ging het vooral over hoe 2017 een goed jaar belooft te worden. Men verwacht een gestage toename van de verkoop op alle belangrijke Europese markten. Modellen als de Alfa Romeo Stelvio en de Jeep Compass zullen zich bewijzen en ook de Giulia zal steeds meer klanten kunnen vinden, vooral in het zo belangrijke zakelijke segment. Vanwege diezelfde magnifieke Giulia stond Altavilla weer eens met een toekenning in zijn handen. De prijs voor ‘nieuwkomer van het jaar’ dit keer volgens de lezers van Quattroruote.

Een gedachte over “Altavilla verwacht prima jaar voor FCA

  • 5 februari 2017 om 19:12
    Permalink

    Er wordt gefluisterd dat Pietro Gorlier van Mopar / Componenten (en vroeger Iveco en CNH) hogere ogen gooit als opvolger van Marchionne. Misschien ook wel vanwege leeftijd.

    Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.