Betere indruk van de Alfa Romeo Tonale

Duidelijk beeld.

Deze gecamoufleerde Alfa Romeo Tonale hebben we natuurlijk inmiddels al best vaak gezien en gaan we minstens tot en met dit najaar nog veel vaker zien. Quattrouote publiceerde vandaag echter voor de eerste echt scherpe afbeeldingen, waardoor je een iets betere indruk krijgt van het karakter van deze C-UV van Alfa Romeo. De Tonale heeft bovendien zo te zien een originele oplossing voor de richtingaanwijzer qua LED-indeling in het front. Achter glas zien we die typische zes units zoals op de concept in Alfa Romeo-stijl, waarbij de indicatoren om richting aan te wijzen dus in elke unit onafhankelijk is verwerkt. En stuk mooier dan de dynamische kerstverlichting op een VW of Audi vinden wij.

 [nggallery id=1281]

3 gedachten over “Betere indruk van de Alfa Romeo Tonale

 • 9 augustus 2021 om 22:41
  Permalink

  Ziet er nog steeds fantastisch uit, laat maar gauw komen.

  Heel benieuwd of (en hoe dan) Alfa Romeo in staat zal zijn om van het inmiddels toch wat oudere CUWS-platform onder de Jeep Compass (en bijvoorbeeld de Tipo, de 500X en 500L, in de basis van de Grande Punto 2005…) een volwaardige Alfa te maken. Met de MiTo is dat indertijd niet erg gelukt, die reed niet bijzonder.

  Als dat nu wel lukt geeft dat ook vertrouwen dat dat later met PSA/STLA-platforms moet kunnen, maar eerst zien, dan geloven.

  Beantwoorden
 • 11 augustus 2021 om 21:24
  Permalink

  Verlichting lijkt inderdaad mooier dan die van VW of Audi, alleen een VW of Audi kan ik nu kopen en deze Alfa nog steeds niet 🙁

  Beantwoorden
 • 13 augustus 2021 om 14:58
  Permalink

  Fijn dat ie vorm krijgt. Wordt afwachten of ie Alfa-waardig rijdt maar in ieder geval nemen ze daar ruim de tijd voor. Hoe eerder hoe liever!

  Beantwoorden

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.